The last party of Huck @ Bourbon House 29 noiembrie 2008

Written on 20:52 by Constantin Manoliu aka Huck

UPDATE – din cite am inteles va fi doar o schimbare de echipa cu un alt management si probabil alt personal dupa doar o mica pauza de citeva zile necesara schimbului.
ASADAR, BOURBON NU SE INCHIDE ci isi continua activitatea in o alta formula.si imi cer scuze pentru lacuna mea in a intelege situatia ce a creat o mica stare de confuzie,
de fapt incheindu-se ACTIVITATEA MEA DE DJ REZIDENT SI MANAGER.
Cum se impune o petrecere de final, am hotarit ca aceasta sa aiba loc simbata 29 noiembrie la care invit pe toti cei care vor duce dorul si carora le va face placere sa mai petreaca o noapte in stilul meu unic de a pune muzica.
In speranta ca imi veti fi aproape va multumesc anticipat si va astept cu cea mai mare placere.

Republic articolul intial asa cum a fost scris la acea vreme,pentru ca e scris din suflet, in speranta ca va fi inteles cum trebuie si nu ca un zvon ce sa induca doar panica si confuzii.


Inca un capitol din viata mea s-a terminat inca odata toamna , ruginiu si ingalbenit precum mantia de frunze a frumosului meu Copou.
Observ ca acest anotimp, in ultimii ani cu precadere, are o placere deosebita de a ma pune in fata unei rascruci ,uneori banuite alteori nu ,parca vrind sa imi testeze spiritul de orientare si puterea de a alege un nou drum.
La 1 decembrie Bourbon House isi incheie activitatea cu echipa actuala ,fix dupa 3 ani de la deschidere, cind iarasi porneam la drum intr-o alta toamna tirzie.
Nostalgia dupa Viper isi are acum o sora in cea de dupa Bourbon, o alta bucata din sufletul si viata mea ,cu bune si cu rele ,cu sacrificii si recompense, cu iubiri pierdute si altele regasite, cu vise implinte , cu victorii si infringeri , un mix de sentimente colorate.
Poate ca nu intodeauna Bourbonul a fost pe masura asteptarilor, un ideal de distractie, dar a cistigat in inimile multora un loc cald daruind la rindu-i amintiri ce cu greu pot fi sterse.
Sper ca in multitudinea de nopti pe care multa lume le-a pierdut in virtejul vietii, cele petrecute acolo au fost poate cele mai bine sacrificate pe altarul muzicii si euforiei unor petreceri extraordinare.
As vrea sa pot sa gasesc cuvintele ce sa exprime torentele de senzatii pe care le simt si le traiesc acum.
E greu, foarte greu.
Suvoaiele de amintiri se impletesc in chipuri ce le-am vazut fericite,in siluete dansind la unison, in voci ce cinta impreuna din suflet ,in amalgam de sunete aproape religioase, in rasarituri de soare , in prietenii incintatoare , in tinereti batrine si batrine tinereti.
Cu gindul si speranta ca am lasat ceva in urma noastra noi toti cei ce am fost pe baricadele Bourbonului si carora le multumesc din tot sufletul ,ma opresc aici.
Bourbon, o parte din mine si din voi.
Punct si de la capat.

Si comentariile care au fost facute cu multumirile mele aferente.

Alina Cojocaru - imi pare rau sa aud asta, Bourbon a fost unul din locurile mele preferate si-mi amintesc petreceri frumoase acolo:) dar nu e cazul sa ne afundam in regrete, sunt sigura ca totul va fi bine, capul sus si de la capat:)
Narayan - punct, punct.. dar de la capat unde? sunt sigura ca nu voi mai gasi un loc in Iasi unde sa ma simt ca acasa, asa cum ma simteam de fiecare data cand paseam pe usa Bourbon-ului. Imi pare rau..
LUneXis - Ah... Viper, ce vremuri :)
Querno Leeto - Îmi aduc aminte.. cum am intrat prima data în Bourbon... ora 3 jumate 4.. Nu mi-a placut de loc! Un loc mult prea mic si sufocat, caldura ca în iad, lumea sus pe ce se putea... scaune, mese, podeste, BAR(!!)...un infern!! Nivelul de alcol adunat de la toti la un loc, cred k îmbata 10 Elefanti, de produceau un crater cât rondul din podu ros de mare! N-am stat nici 5 minute. Am plecat. Dupa 1 luna doua.. se facuse 1 Dec., hai în bourbon... aveam masa, la ora 23 si ceva eram prezent.. Ziua României.. si 1 an Bourbon House! Am stat pâna tarziu si am vazut cum urca atmosfera din ce în ce.. A fost foarte frumos. Dar nu bausem... A 3-a oara când am mers la bourbon, a fost cu Valmount.. care tocmai îmi facuse cunostinta cu matale. Retin prea bine privirea ta, cam sceptica, cum o stim noi, retrasa, dar cu respect, când m-ai vazut. Nu a ramas nici o gura uscata de atunci. La putin timp deja am avut prima activitate la pupitru, într-o miercuri, unde am avut onoarea sa mixez alaturi de tine si sa pot demonstra ce stiu. M-am bucurat tare ca am reushit sa te impresionez cu niste melodii, care erau de pe vremurile tale de la Viper, fara sa fi stiut eu, ce se punea atunci acolo. Au urmat alte seri, în care la fel ii dadeam batalii, împreuna cu rezidentii de atunci Groove si Brasil, care la fel i-am strâns în suflet ca pe tine, chiar daca nu am petrecut atat mult timp lânga ei în fata mixerului cum cu tine. Bourbon-ul mi-a mai dezvoltat orizonturile muzicale, ca si sociale. Nopti nenumarabile de chef si distractie si muzica de cel mai înalt nivel, de o calitate deosebita, fata de restul ce se cunostea în Iasi. În acest 1 an si jumatate m-am atasat atât de mult de Bourbon si familia Bourbon, ca nu m-as simti la fel de bine în alta parte. Ca si "DJ", ca si client. Dar ma pot mândri cu faptul ca am participat si eu în a 2-a repriza destul de mult si asta nu voi uita nici o data, precum si voi toti de care am fost alaturi si care ati fost alaturi de mine. Va multumesc din tot sufletul si va iubesc!! Primul punct pt. mine si de la capat...

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu