Virusul Căpușa partea a treia

Written on 14:50 by Constantin Manoliu aka Huck

Deși e asexuat,observă destul de repede că e bine ,funcție de gazdă,să adopte pentru rezultate optime,opusul tipului de sex.Aici incă nu am reușit să descopăr procentul în care sînt împărțiți,dar bănuiesc fără a fi misogin,că partea feminină are balanța înclinată în favoarea ei.
Cum scopul scuză mijloacele,fără reticență,se folosește de orice chițibuș,de orice calitate sau defect,lacom și adaptat,imbuibat de ură și dorințe,grăbit să acapareze cît mai mult,să aibă el parte primul dacă se poate ,fără să impartă cu nimeni.
Pe măsură ce crește,își perfectează armele de disimulare,calitatea noxei ce îți va da dependența imperios necesară lui,colecționează avid de la cei din jur tot ce îi poate fi folositor în sistemul de ochire a victimelor.
Și astfel,intoxicat în doze mici,atent concentrate să nu dea de bănuit,te deschizi și îi dai tot din tine,uneori pînă și el insuși rămînînd extaziat de rezultate.
Cei din jur,te privesc cu uimire cum pe zi ce trece te schimbi fără a avea o explicație facilă și uneori tentați să te ia la rost.
Atent la fluxul tău de viață,are grijă in acele momente să te facă să spui cuvinte liniștitoare pentru cei care îți poartă cumva de grijă,deși tu simți că ceva e in neregulă,mai ales atunci cînd,fără să vrea în disperarea lui scapă mai multe noxe al căror rezultat accelerează consumul resurselor tale.
Cum nu e singur pe fața pămîntului,logic, se intersectează și cu alți reprezentanți ai speciei sale,ce vanitoși cum sînt,încep să se laude cu rezultatele lor,într-o competiție copilărească,cinică,amară,tu gazda fiind marfa expusă,etalat prostește,fără noimă.
Stau și se laudă,fiecare cu metodele sale,intr-un concurs al carui premiu e acordat celui care are procentul cel mai bun dintre efort si rezultate cu pierzători plini de ură,urzind la repezeală un sabotaj,al cărui scop final e să pună ei mina pe acea gazdă atît de primitoare și deschisă.
Astfel competiția degenerează intr-o luptă scîrboasă,pe care,pentru o fracțiune de secundă,în care atenția lui e distrasă, o sesizezi și tu ca un cosmar.
Cumva,ceva din tine incepe atunci sa licăre,palid,prin rețeaua deasă croită cu măiestrie,alimentat de micile scăpări ale unui dictator și probabil de limitele unui sistem de autoconservare,disperat să îți semnalizeze low battery.
A treia pauză.
Tutunul dăunează grav sănătății altora.
Continuăm

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu