Sînt prost

Written on 13:05 by Constantin Manoliu aka Huck

Da.
Trebuie sa recunosc ca sint prost.
Prost in toate combinatiile posibile.
Prost de bun ,prost de naiv,prost de inteligent,prost de bun,prost de prost,prost de fraier,prost de sincer,prost cu capul in nori,prost imbracat,prost aratos,prost la superlativ,prost plus,prost minus...
Ar fi timpul să mă maturizez...
Asta insemnind sa imi ocup locul pe care societatea la rezervat dinainte...locul pe care ma obligati,fățiș,să il ocup,precum ascunzi un produs cu mici defecte intre altele perfecte in speranța ca se va vinde,la pachet,in speranța că nu se va intoarce nimeni cu el la casa sa isi ceara banii inapoi.
M-am săturat sa tot imi arătati ,voalat,scaunul cu trei picioare din spatele autobuzului,voi rezervindu-vă fotoliiile spațioase,fără vreun drept anume,doar prin simplul fapt că aveți niscaiva sclipici mai mult,deși,sinteti aceleași tinichele ieftine pe care toți incearcă sa le vindă drept aur de 24 de carate.
Cu ce sinteti mai buni?
Cu istețimea cu care inselati,fatarnici,folosindu-vă de lucruri deja primite,pe care oricum le consumați haotic,mindri de calități pe care destinul le distribuie orb?
Acum sînteți bucuroși,că viața a fost darnică cu voi...amară amăgire.
Inconștienți ,vă bateți joc,cu zîmbetul pe buze,poleiți cu pulbere de stele,de cei ce cu bun simț vă suportă zilnic,ingăduitori pină la extrem,răbdători și cuminți,ce vă iubesc așa cum sînteți.
Măcar de ar fi numai atit.
Dar nu,nu sînteți multumiți,vreți tot,conform unui drept suprem pe care considerați că vă aparține,jefuind fără pic de rușine,pe față,orice nu face parte din cercul vostru magic.
Dar intr-o zi o să vi se aplece.
Destul cît să intelegeți.
Că prostia are un loc rezervat și pentru voi.
Cît mai in față.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu