Virusul Căpușa partea a doua

Written on 13:05 by Constantin Manoliu aka Huck

Calm,incerc să mă gindesc cum am reusit să mă virusez,mai exact căile de propagare,lucru destul de important ca viitoare măsură profilactică.Se pare că,datorită unei stări de constiință de sine,își alege singur calea cea mai ușoară de infestare,in linii mari prin abordarea unei înfățișări cit mai comune si sigure pentru a-ți înșela sistemul imunitar.Practic te poți agăța de el de oriunde,cu toate că se pare că preferă locurile publice cu mare afluență de posibile victime.
O caracteristică ce îl marchează e aceea că nu suportă prea mult timp să locuiască singur fără o gazdă,avînd resurse limitate de trai pe care nu îi convine să le consume fără profit.
După ce își ochește viitoarea victimă,se transformă automat intr-un ceva neajutorat,lipsit de aparare,făcînd notă discordantă cu restul peisajului,atrăgindu-ți atenția ca o monedă sclipitoare în noroi.
Tu,ești clar tentat,uimit cum de a dat norocul peste tine și fără prea multă zarvă,complice ,să îl depozitezi la loc cald,bucuros că in acea zi viața a scăpat o firimitură colorată altfel decit in negru urît mirositor.
Cu prima parte a scopului indeplinită,așteaptă calm să ajungi în intimitatea ta,unde grăbit scoți la iveală fărimița de altceva ,încercînd sa pui capăt cit mai repede multor întrebări chinuitoare,ce îti sună in cap precum gîlceava vrăbiuțelor.
Neîncrezător,cu ginduri firave și gingașe,te învirți în jurul lui pînă cazi lat de amețeală,fără raspuns,dar cu o senzație nouă în tine,ce se prelinge în lungul neuronilor tăi surclasînd alte si alte momente afrodisiace.
El,naiv,tace și face,sau mai bine zis te face.Intinde lejer pinze pe post de filtru,ce te fac să vezi spinul drept acadea,amarul ambrozie,durerea afrodisiac,toxinele ce ți le injectează par cele mai hrănitoare calorii,fără să prinzi de știre.
Ușor,te transformi într-o sursă de energie infinită pentru el,resursele tale devin ale lui,folosindu-le după bunul lui plac si numai pentru satisfacțiile fără număr ce le dorește în permanență.
Asta datorită faptului că a învățat repede,după ce a prins viață,undeva într-un no man”s land,ca produs al lanțului trofic,să obțină fără efort și fără să dea ceva în schimb cele trebuincioase.
Neavînd parte de o educație folositoare,ci mai degrabă de șuturi de prostie,exemplificate de cei ce l-au creeat,află că îi sint interzise multe lucruri din diverse motive,care de fapt sint foarte normale,dar pe care nu le poate explica de fel.
Înciudat,constată că trebuie să se mobilizeze să găsească o soluție convenabilă pentru a putea beneficia cît mai repede posibil de tot ceeea ce e mai bun.
A doua pauză de țigară.
Continuăm.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu