Virusul Căpușa partea a patra

Written on 15:43 by Constantin Manoliu aka Huck

Tu devii în acel moment platoșa luptei sale,retezînd fără milă tot ceea ce te înconjoară ,tot ceea ce ar putea să devină dușmanul lui,îndepărtînd pe toți cei apropiați,ce pot să te facă să te trezești inainte de a stoarce tot din tine.
Aici face greșeala fatală.
Însingurat,orb,fără simțuri,dezorientat,cauți să încarci resursele,dealtfel atît de trebuincioase lui,măcinat de întrebări,alergînd haotic să oprești semnalele de alarmă,din ce in ce mai multe,fără a a avea vreo cit de mică sclipire a ordinii priorităților.
Caracteristic lipsei sale de discernămînt,nu înțelege de ce nu mai obține decit fracții din ceea ce ce ar fi trebuit să nu sece niciodată,deși conform planului lui perioada de valabilitate era eternă.
Subconștientul tău îl descoperă primul și il cheamă la negocieri,care datorită dependenței create par clar în favoarea lui,cumva acel as din minecă,ce din păcate nu știe să il joace.
Arogant,preia discuția și îți amintește în același timp cu administrarea de mici reprize de drog,ce mult bine a făcut el vieții tale,obraznicia mergînd pînă la nega ceea ce cu citeva minute în urmă folosea ca atu,convins că,tu slăbit și dependent ai să pleci capul și supus,o să incarci inapoi în tine tot ceeea e are nevoie.
Peticeala nu ține și cumva obligat începe să facă din ce in ce mai multe calcule,ale caror consecințe sa fie cît mai mult posibil în favoarea lui.
Cum tu ai avea nevoie de o perioadă de convalescență ca să îți revii la o valoare cît de cît apropiată de cea inițială,asta însemnînd pentru el ceva restricționări in consum,deduce clar că varianta optimă e părăsirea corabiei precum șobolanii.
Începe ușor să caute noi gazde,disimulat și bine ticluit,astfel ca tu să nu te prinzi prea repede de ce urmează să ți se întîmple,din contră,altruist îți dă doza zilnică fără a lua ceva în schimb,sistemul intrînd astfel păcălit în perioada de întreținere.
Permanent cu atenția trează și momelile aruncate,începe să se plictisească , mai ales că vede cum cei de teapa lui,îl depășesc cu degetul mijlociu ridicat în hohote de rîs macabre.
Marcat și cu necesitățile înfometate ce stîrnesc ghiorăieli neuronale greu de suportat ,hotărăște în ultimă instanță să își asume riscul unei călătorii fără sistem de siguranță ,convins că resursele sale neconsumate îi vor asigura destul autonomie.
Ușor îți administrează o ultimă doză ce ar trebui să fie suficientă unei decolări line,numai că, sistemul,puțin invigorat începe să pună ceva piedici.
Luat la rost,cercetat după chitanțe care să justifice consumurile,dă din colț în colț,la început naiv,dar pe măsură ce chinga se strînge începe să îsi arate adevărata față.
Lipsit de drog,fierea si duhoarea se revarsă în tine,instantaneu,te sfarmi,te topești,te disipi,te ciopărțesti,te hăcuiești,devii o masă haotică de particole,risipit fără noimă.
Si se duse.
A patra țigară.
Cred că mai continuam.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu