Se merita?

Written on 20:48 by Constantin Manoliu aka Huck

O intrebare ce ,zilnic, imi suna dimineata in creier, atit de grabita ca nici cafeaua-mi vicioasa nu apuc sa o beau.
Nu e actiune zilnica pe care sa nu o supun intrebarii asteia.Parca a devenit un fel de aparat de control,o poarta magnetica ,un filtru.Ma uit in jur si vad cit de multa inutilitate exista in actiunile tuturor.Actiuni cladite pe supozitii de multe ori false ,lipsite de coerenta, calcule a la pielea ursului din padure.Problema e ca devii pe zi ce trece un fel de conserva, fara reactii, imuna si inerta.
Scindarea sociala e atit de mare incit cei prinsi la mijloc sint pur si simplu niste vaci de muls.Cercuri vicioase ,acum intrerupte isi arata cioburile la orice colt de strada.Magazine alta data sclipitoare , ce vindeau pielea ursului din padure sint acum spatii goale ,intunecate,pe linga care trec in tacere cei odinioara clienti.
E o disperare tacuta, un urlet general de durere surda, guri deschise cu strigate mute.
Dar in continuare se vopseste cioara, se zimbeste fals, se incearca o alba - neagra din care iese doar un gri murdar.
Toti intr-un fel sau altul aluneca la vale dar vor sa te convinga ca depfat sint in urcus de calitate.
De ceva vreme lucrez la la o idee.Dar ma intreb in permanenta daca se merita.Cita incredere mai pot avea in oameni atita vreme cit disperarea e asa de mare?Cit pot sa mai cred vorbe dulci ori dialoguri de altfel fade?
Fiecare rezista cum poate.Asta e viata frate, o replica c eo aud la tot pasul.Oare asa o fi?T oti vor dar nimeni nu face nimic.
E o buba care coace in surdina.Is curios cit o sa mai tina.
Aiurea.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu