Cine se jura ca nu fura ,dar il prinzi cu alta piesa in top?

Written on 08:24 by Constantin Manoliu aka Huck

Intimplator am dat peste piesa asta azi.

Boon.
Si observ cit e de extaziata lumea la ea.Un nou hit,bla bla bla.
Da ceva suna cunoscut in urechi.Hmm mai sa fie!
Zic tre` sa fie aia,dau search in computer si hopa apare si ce suna cunoscut.Si al naibii de bine chiar.
Ia sa vedem:


Am cautat informatii despre Edward Maya dar nu am gasit decit ca ar compune pentru Akcent noile superhituri si ar fi pe la VIBEFM o cireasa de pe tort.Ia sa ascultam:

Toata saptamina trecuta am asistat pe blog la KOKO
o polemica legata tot de o copiere ma rog un fake artist product.
Stau si ma intreb oare chiar oamenii astia nu se gindesc ca exista macar o sansa de a fi cineva atent si sa observe chestiunea?
Intradevar Romania e o tara in care drepturile de proprietate intelectuala sint doar o chestiune scrisa pe hirtie cit sa impresionam UE.Si atunci nu ma mai mira ca si alte drepturi de proprietate sint incalcate fara nici o urma de regret.
Sincer, eu unul as proceda altfel.Ok , e un ritm pe care il vrei.Dar atita vreme cit altcineva il are in proprietate fiind creatia sa, pune mina frate pe un mail ceva, telefon ,fax si dai omului de stire ca vrei sa faci un cover version ( o varianta ca si piesa lui doar cintata de altcineva).Obtine acordul, sau trece si numele lui la piesa, dai omului o bucatica de cascaval ca are dreptul,spune asta ca sa nu iasa discutii si gata toata lumea e multumita.Dar pentru asta iti mai trebuie o notiune ce se cheama bun simt completata de cea de cinste si corectitudine.
La noi nu!Pe buna dreptate se merita sa spui lucrurilor pe nume atunci cind ai ocazia.
Bucurati-va de noile hituri!!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

7 Comments

  1. catalin pogor :p |

    Mersi Huck. Intr'adevar piesele seamana doar ca asta noua e mai faina.

     
  2. pricopsorin |

    Bleea uneori e bine sa ignor, intorc capul si ma uit in alta parte, dar cand vad cata prosteala pe fata se serveste chiar nu merita sa stau si sa inghit.:)

     
  3. Constantin Manoliu aka Huck |

    Cu placere.Intradevar are alt beat si vocalul feminin ii da alta culoare.
    Deh eu cu ritmurile mai tribal....

     
  4. Constantin Manoliu aka Huck |

    @KOKO - normal, unii chiar ne considera niste momirlani ,asta ma scoate din sarite.Da de fapt asta e politica sistemului nu?Considera pe toti niste fraieri si te scoti.
    Numai unul e cel mai tare!Parca sintem in Higlander in tara asta...

     
  5. Querno Leeto |

    Nu e nici o surpriza, dar multumesc mult acestui post. Reflecta din nou creatvitatea in muzica romaneasca. De Jigulinca nu mai zic nimic.. un alt interpret DJ care cand mixeaza se sparge in minimale si defapt produce comerciale penale.. nu ma mai mira nimic. Legat de piesa, Cataline, nici o data nu se compara cu un original. In cazul asta mai tzine si de gust. Piesa insine e dezastru, doar ca varianta noua e si mai jale! Iar denumirea originalului iar nu e ceva inventativ, caci sunt zeci de piese cu vocea lui Martin Luther King. Cea mai celebra sa nu uitam a lui Quicksilver.

    http://www.youtube.com/watch?v=Ez8HqJ4Sm7s

     
  6. Anonim |

    Jiugulina a mixat la Stage(cand mai exista). Am avut ocazia sa raman mega surprins pt. ca a mixat electro toata noaptea. Si numai superhituri. Dar deh, noi suntem in Iasi, si n-are cum sa stie restul tarii ce mixeaza ea. La Bucale, mega impresii de minimale si techno, ca doar e trend acuma, vb lui Querno Leeto. Toti se iau dupa succesul lui Eftimie, crezand ca daca produc o piesa/rmx care prinde la roman, cariera de dj e asigurata. Hahaha. Oricum, eu sunt doar un simplu consumator de muzica si nu conteaza ce cred eu. Multumim Huck pt post.
    Marian Dumitras

     
  7. Constantin Manoliu aka Huck |

    @Marian - cu placere, desi nu imi face nici o placere sa descopar chestiuni de astea.Si parerea oricui conteaza mai ales a consumatorului.Caci ei sanctioneaza ridica sau coboara un artist.
    Si cu cit ei vor deveni mai drastici cu atit se va imbunatati peisajul muzical romanesc.

     

Trimiteți un comentariu