Ce mai cauta lumea pe Google - episod 2

Written on 09:06 by Constantin Manoliu aka Huck

Cred ca o sa fac un serial din cautarile astea pe Google.Is mult prea distractive.
Un nou exemplu.

Asadar, cred ca se observa clar cit de bine intentionat sint, atunci cind mai scriu un capitol la tutorialul ~Cum sa fiu dj~ ,chair daca tonul nu pare foarte serios, totusi informatiile cred ca sint folositoare.Drept e ca nu am cautat si eu sa vad daca mai exista ceva asemanator.
Printre altele constat ca lumea inca mai doreste magnetofoane.Ar fi o idee de afacere desi ma indoiesc ca va aduce profit mare.Dar pasiunea e pasiune.
Ca tot vine luna martie e bine sa stiti ca e luna farmecelor asa ca faceti bine si va paziti ca e jale cu vrajile astea.
Pe de alta parte se pare ca domnii Circotasi cu al lor spot pentru noul sezon de Cronica au dat startul la un nou trend in moda masculina de vreme ce se cauta bikini pentru barbati cit si sutiene pentru fund.Probabil de aceea multe domnisoare au renuntat la a mai purta bikini si lumea e curioasa sa vada ce e sub minijup.
Dupa o iarna foarte schimbatoare se pare ca sint muieri obosite ,iar multi nu au rabdare sa astepte sa vada live pasarici romanesti cu ocazia venirii primaverii.
Vad ca Bluemind e cautat pentru free download si in plus se pare ca Bilingual are o revenire in forta pe piata atita vreme cit se cauta lyrics in romaneste.Probabil pentru o felicitare de 8 martie sau pentru trecutul sfint Valentin.
Unii mai vor sa stie cum `es sa fi roman` altii vor doar sa verifice daca sint adevarati, desi se cam cauta ingredientele pentru baloane de sapun cam cum sint multi dintre romani.Sau o fi vreo afacere noua?
Mda.
Astept cu interes sa vad ce o sa caute lumea in martie.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Anonim |

    o cauta sau nu?

     

Trimiteți un comentariu