Ce Tiesto, ce ATB, ce Satoshie Tomie Dj Layla&Alissa breeeee

Written on 22:25 by Constantin Manoliu aka Huck

Imi vine doar sa ma asez pe bordura si sa imi cumpar un pet de bere si o punga de seminte ca doar e trendy si sa stau sa ma rid.O da .Avem o tara prolifica in materie de artisti si nu mai zic in ramura dj.
Dupa ce ca Woopra(programul meu de survey la blog) imi returneaza `nspeeee mii de cautari cu deja prea comuna fraza `cum sa fiu dj` si dupa valul de dj-ite care mai de care mai porno si mai sexy si mai topless , si hottttinaaaaa, si , si , si ..si Jigulina iaca inca o productie mirobolanta ce vrea sa rupa incasarile si netul la download.
Miraaaaaaaaacol.
Doua blonde din care una dj au produs minunea:

Intradevar sintem o tara de prostalani consumatori de toate rahaturile.
Fuck off!!!!
Niste oameni talentati nu ar pune careva mina de la mina sa ii ridice, las ca promovam toate shit-urile.
Dupa cum vad se manelizeaza de zor si zona house.Is tare curios cine o fi in spatele lor.
Sursa mondenwest (mare site)

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

 1. Querno Leeto |

  holly shit. penibil !

   
 2. Anonim |

  Am ascultat piesa din intamplare,inainte sa fie promovata sub numele celor doua... hmmm... domnisoare. Era semnata de un domnisor si era cu cealalta cantareata (inainte de varianta finala). Dar deh, pitzipoanca de Moscova i-a spus iubitului mafiot ca s-a saturat sa vada cum cresc plantele in manson. Numai bine maharul i-a cumparat o piesa sa mai iasa si ea din casa ;) E frumos in Romania unde se cumpara piesele ca toti cei cu bani sa fie artisti. Domnu' Huck, matale cand iti cumperi piesa? :d Ca ar fi ceva super tare, la varsta dumitale... cu 10 pitzipoance pe langa...ceva gen Fitzz, dar mai dansabil. Sper ca nu v-am suparat, era doar o gluma, un concept de Marketing ca si asa, la noi in tara, Marketingul guverneaza tot.
  Cu respect,
  Marian Dumitras

   
 3. Anonim |

  sincer...domnul Huck nu iarta oamenii care nu stiu ce vor din viata asta ...lovitura directa a dat si de data asta !


  Stoot:P

   

Trimiteți un comentariu