Continuarea de la Ce Tiesto bre

Written on 19:15 by Constantin Manoliu aka Huck

Ca un facut dupa mai bine de 4 saptamini in care nu am avut absolut nici un chef de a scrie,si asta datorita rahatului de atrmosfera deprimanta ce poate exista in tara asta plus ceva treburi personale, o prietena imi trimite azi un link ce ,sincer, m-a scoate din stadiul de vegetala.
Ultimul post era despre un cuplu de pasarici ce vor sa rupa gura tirgului, ce ma facea sa ma intreb cit de prosti ne considera unii.Pe de alta parte cum imi pierd vremea pe niste site-uri de poker on-line, constat, ca si altii de fapt, ca sintagma ``viata e un joc de poker`` e mai mult decit adevarata.
La cazul de fata se materializeaza cam asa:
Fete frumusele.hmmm.Call.Sa vedem cum merge masa.Toata lumea call deci interesata.Clar prospaturi.Stirnit interes.(Astazi, cind fetele au ajuns in virful topurilor de specialitate, ele nu se opresc aici si alaturi de echipa sa de productie isi
cauta trupa de dansatoare pe masura pentru concertele si videoclipurile viitoare).
Bun.
Facut echipaj , una dj cealalta completare adica un fel de AS POPA.Merge un RAISE mic .Lumea pune bot si da CALL in continuare.Normal echipaj tinar pe piata stirnit interes diversi masculi cu potente financiare neinteresati de cit costa de bagat la pasarica cuib.Ma rog pe acolo...
Pe tapet mai apare un AS alde Gica de la scularie de la OZONE care le tine potul in spate.Si se pluseaza.Casting.Si ce fel de casting.Te strici de ris.
Casting cu conditii ale artistei.Sa mori tu???``Exista totusi cateva conditii pe care ar trebui sa le indeplineasca viitoarele dansatoare ale artistei:``
Sponsoru` isi cere drepturile investesc in tine da vreau sa umplu colivia si cu alte prostalance care pun bot la miere.``Proiectul Dj Layla & Alissa are nevoie de 3-4 dansatoare, insa,
cele ce se vor inscrie vor fi selectate (in urma acestui casting) si pentru alte proiecte muzicale.
``
Bun.Sa continuam jocul.
Fetele , adica sponsorul din spate , omul cu r(f)elatii, da un mic raise.
Adica:Varsta minima de 18 ani si disponibilitatea de a-si schimba look-ului spre a se asemana cu blondele artiste (dupa caz)
sunt doua dintre ele.

La casting fetele trebuie sa se prezinte in haine stramte (clubbing), pentru a transmite cat mai mult din atitudinea de
scena ce va apartine viitoarei lor imagini.

Adica arata ce ai de vindut ca nu investesc in tine degeaba.
Clar acuma se pune un boooooot prelung. mai ales ``ca urmeaza o perioada plina de concerte,
inclusiv pe litoralul romanesc.``
La cit de fututa e Moldova acuma. clar la vara o sa avem 15 mii de clone Layla @ friends.Mai bine Laika.Desi catelusa aia a adus mai mult aport viitorului omenirii decit Layla.
Cum disperarea e mare la cistig, toata lumea da la final call , adica plateste cit cere fetele, care in natura care cu bani, poate o iesi de o surpriza.
De fapt ce e ?
O cacialma tipica de a vinde o imagine pentru prostalanii ce nu se duc inca la sala si pentru muistele care inca nu au invatat ca tre sa se faca blonde si sa tina dieta.
Ca in rest se gaseste un sponsor dornic de a umple colivia cu pasarici in schmbul unui succes efemer.
Ma tund ZERO daca peste maxim un an o sa mai auda careva de sugativele astea doua.
Da asa e in poker.Pardon in viata.Unii pluseaza repedea, altii tac si fac, altii platesc si se f.t.
Salamalecum Salam!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Anonim |

    foarte tareeeee.... sper sa nu mai stai 4 sapt pe tusa...

     

Trimiteți un comentariu