Time is money sau cum să pierzi timpul pe bani

Written on 18:07 by Constantin Manoliu aka Huck

În ton cu articolul lui Vali ce oferă ceva soluții de criză, adică dacă ești cam neangajat în ceva activități ce pot aduce un suport financiar sau dorești să suplimentezi veniturile care le ai , mai dau și eu ceva soluții.
Timp avem fiecare ,însă tot fiecare îl cheltuim cu folos sau nu funcție de necesități.
Un mare magnat financiar american ,cred că Rothschild dacă nu mă înșel avea o zicală:
Ai tot timpul din lume ,însă depinde de tine cum îl transformi în bani.
La urma urmei cam la asta se rezumă viața.Timp.Pe bani.
Învățăm ca să dăm timpului altă valoare.Una e să fii plătit la oră pentru săpat șanțuri si alta pentru a conduce să zicem o firmă.
De aceea ,folosind ca standard plata pe oră ai mai multe soluții de a crește cuantumul încasârilor.
De obicei, din 24 ore vreo 6-8 ore le alocăm somnului în medie; astfel ne rămîn la dispoziție 16 - 18 ore pe care să le fructificăm.Adică să le vindem.
Dar nu poți vinde chiar tot. Trebuie să mai aloci timp pentru întreținere personală, socializare și destindere.
Standardizat ,discutăm despre un 8- 10 ore timp plătit la un job pe care îl ai iar restul e pentru cele menționate mai sus.
Deși lozinca generală e trăiesc ca să muncesc, nu muncesc ca să exist ,mai degrabă în Romănia e valabilă ultima.
Criză, alea alea.Se recomandă de zor găsirea altor joburi extra.(vezi declarațiile imbecilului de Videanu ).
Internetul ca și sursă de consum a timpului liber oferă și posibilitatea de cîștiguri.
Normal că aceste cîștiguri nu sînt ușoare ,în general solicitînd prezența ta la butoane un timp îndelungat.Dar comparativ cu alte munci ,poate fi o alternativă comodă și deloc plictisitoare.
Pe lingă cele recomandate de Vali mai sus,(vezi link) o altă metodă e payforclick.
Adică ești plătit să vizitezi site-uri , ori să citești mail-uri de publicitate , în general discutăm de soluții prin care se generează trafic pentru client.Care plătește o anumită sumă din care primești și tu o parte.
Pare plictisitor nu?Să stai să faci click-uri o zi întreagă la tine acasă parcă sună mai bine decît in frig sau extra căldură.
Pentru cei interesați aici aveți un site care aparține cuiva ce deja folosește acest tip de a face extra venituri și care are o sumă de rezumate și recomandă site-uri de acest gen.DE REȚINUT: nu sînt impozabile.Deocamdată.Pînă nu îii trece prin cap lui BOC_ POC și asta.
Și acu ajungem la ceea ce recomand eu ca variantă de a face bani.
Un site denumit Lockerz.
Ce face acest site?Combină ideea de shopping on-line cu posibilitatea obținerii unor reduceri masive datorate unor puncte obținute prin răspunsuri zilnice la o întrebare sau vizionarea unor advertising-uri video.Și o să spuneți ei și ce mare chestie?
Păi e.
1.Decît să stai să privești imbecilitățile de reclame pe care televiziunile comerciale ți le oferă zilnic ȘI PENTRU CARE DAI BANI plătînd acel abonament de la cablu ,mai bine ții calculatorul deschis pe acest site și în perioada în care îți vizionezi programul preferat și apar reclamele alea nenorocite, apeși mute și mai faci click pe ceva video -uri de pe site PENTRU CARE CÎȘTIGI puncte.
2.Aceste video-uri despre care vorbesc sînt din absolut orice domeniu , de la promoții de diverse site-uri pînă la music videos ,new releases, movies, cum să îți fabrici acasă diverse chestii la modă pentru care în magazin ai plăti o căruță de bani, deci NU E PLICTISITOR ca reclamele stupide de la tv.
3.Cu punctele cîștigate poți obține discounturi de pînă la 100% pentru obiectele pe care le găsești în magazinele virtuale pe care tot site-ul îl oferă.
Și nu sînt niscaiva chinezării prost lucrate ori obiecte fără utilitate.
Bineînțeles că există mai multe standarde de membru pe lingă cel fără plată ,dar costurile aferente acestui tip de membru se recuperează rapid prin punctele acumulate (căci în funcție de statut poți obține pină la de 4 ori mai multe puncte pentru aceleași click-uri).
Cu alte cuvinte, poți alterna într-o zi , activitățile recomandate de VALI, cu cele recomandate de pay for click și cu să spunem acest magazin virtual de la mine, fără a deveni chiar atît de plicitisitor.
Așadar , poți sta la tv ,cînd sînt cele peste 10 minute de reclamă imbecilă și stresantă prin repetivitate poți vedea pe site altceva mai constructiv sau interesant pentru care EȘTI PLĂTIT și in final îți poți cumpăra cu ceea ce ai cîștigat , mult mai ieftin decît în Romănia și fără să plătești o căruță de taxe și impozite.
Pentru a putea accesa site-ul trebuie să fiți invitați de către un utilizator deja înscris, de aceea pentru cei interesați vă pot face invitații.
Ori mă contactați în căsuța de mess de pe blog, ori lăsați un comentariu la acest articol cu adresa de mail dacă nu vă deranjează că o faceți publică.
Decît să o freci la rece pe youtube, ori pe jocuri on-line , ori să vezi tîmpenii pe la tv, ori...
Cine dorește cine mai poftește?

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu