Saună gratis oferită de primăria Iași

Written on 19:07 by Constantin Manoliu aka Huck

Nu am idee cîți dintre voi ați mai prins cum se circula înainte de revoluție cu mijloacele de transport în comun ca să puteți înțelege la ce fac referire.
Dar merită totuși să discut și despre asta, pentru că e un alt exemplu al nepăsării locuitorilor acestei țări și care leagă cumva și opiniile relatate în articole anterioare.
Da , saună gratis.Oferită de Primăria Iași prin administrarea Regiei aferente.Să nu ziceți că nu se gîndește nimeni la oameni.
Cum devenim pe zi ce trece supraponderali datorită abundenței resurselor și ca să nu devină și în Romănia o boală națională precum în SUA, actualii conducători , în virtutea crizei care afectează țărișoara , se gîndesc la bugetul dumneavoastră.
Supraponderal, necesitate mers la saună, costuri ridicate ,salarii mai mici cu 25% ia să oferim noi în prețul biletului saună gratis.Călătorul mulțumit că în jumătatea aia de oră în care face un traseu de 10 minute comasează și o saună gratis, nouă ne cresc încasările că vor prefera să facă un tur de oraș cu 1,8 lei și saună în același timp, economisind bine mersi.
Bașca ne mai crește și imaginea populară ,că de , avem grijă de popor.
Hilar, nu ?Da cam așa se poate explica ceea ce se întîmplă prin tramvaie și autobuze.
Mai ales autobuze.Second-hand.Că nu mai avem bani de noi după scandalul MAZ ,unul la preț de 3.
Boon.Second.Din Belgia după suma de afișe rămase lipite prin ele.
Și aici ceva se bate cap în cap.Sau nu.
Ori și belgienii suferă de aceeași promoție ,saună gratis, ori autobuzele respective SÎNT DOTATE cu aer condiționat, însă vreun manager din regie a decis că nu trebuiesc folosite să nu crească consumurile de combustibil ,căci orice posesor de auto cu aer de ăsta ,știe asta.
Cum belgienii nu sînt romăni ,ultima variantă e cea mai veridică.Chiar dacă ,acele autobuze sînt de 15 ani vechime, lucru car enu constituie un impediment avînd în vedere că noi trăim în pemanență ca niște retarzi:arătăm a 20 de ani de la revoluție , da ne comportăm și gîndim ca în clasa întîi, asta în cel mai bun caz.
Pentru că nu pot să îmi explic, răbdarea cu care poți suporta asemena chestii.
Ăia tineri , nu știu cum era înainte, scuzabil orecum deși disconfortul e mai ușor de contestat acu,âia bătrîni știu dar tac mîlc educați de comunism să își țină gura că o iau în freză și uite așa mirletele nesimțit care a hotărît să cumpere acele autobuze și le manageriază își bate ștromeleagul de toți.
Și uite așa, la 20 de ani după, suportăm aceeași saună și aceleași înghețuri în ceea ce e un serviciu public PLĂTIT din buzunarele noastre.
Deci, cei care sînteți amatori de saună, ori supraponderali,(ăștia in general nu circulă cu RATC pentru că au mașini personale ) vă rrrecooomaaaand cu maximă căăăăăăăăăăldurăăăăăăă să abuzați de oferta RATC prin amabilitatea Primăriei Iași.
Oare nu îl invită nimeni pe dom'Primar la o saună?Gratis?
Bon voyage!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu