Incredibilul de la PROCINEMA

Written on 19:24 by Constantin Manoliu aka Huck

Ca de obicei scriu tare haotic, dupa starile de spirit cel mai probabil parca asa vrea sa evit si aici rutini cotidiene ce ma inconjoara si ma agaseaza.
Weekend-ul asta am dat iar pas la viata de noapte(de parca ai avea la ce sa dai pas)desi imbolduri au fost, insa excursia prelungita de saptamina trecuta a retezat usurel orice neastimpar.
Cu telecomanda in mina azi noapte am fost martorul unui fenomen ce la inceput mi s-a parut straniu si incredibil.
Pe marele canal PROCINEMA rula pe la miezul noptii filmul THE WALL transpunere a albumului cu acelasi titlu al formatiei PINK FLOYD.
Initial am zis ca nu vad bine, e doar vreun colaj ceva ori vreo emisiune ce facea referiri sua ami stiu eu ce.Insa subtitrarea si derularea continua a filmului a intarit convingerea ca nu visez.
Cum?PROCINEMA ce in proportie de 90 la suta da cele mai aburitoare filme de bataie si karate,vechituri repetitive s-a riscat sa faca o asemenea invistitie si a o da pe post?
O,da.INCREDIBIL.
Nu am crezut ca o sa apuc ziua asta, sa vad pe TV albumul ce a fost cap de pod marcant al vietii mele,album de capatai pentru care am muncit o vara intreaga sa pot sa il cumpar la negru,ascultat cu sfintenie aproape zilnic,chinuindu-ma sa inteleg lyrics-urile scrise de mina pe coperta interioara a albumului,cel ce a fost in multe nopti subiect de dezbateri acerbe al mesajului transmis cu prietenii si cite si mai cite amintiri.
Ce se intimpla oare?Mai exista totusi redactori ce au o bruma de intelect in selectionarea filmelor difuzate?
Ori e un pas incet si mic catre o mica revolutie culturala inspre educarea poporului?
O fi vreun semn divin ca totusi mai e o speranta a renunta la nulitate si superficial?
Repet ,incredibil sa revad cu nesat acest film cu o incarcatura morala incredibila, cu un mesaj bine transpus de a nu ne lasa sa fim doar niste caramizi inutile in zidurile unei societati putrede, sa fim noi insine.
Nu ma apuc sa fac acum vreo biografie PINK FLOYD gasiti una foarte buna si deloc plictisitoare pe link iar d vreti dori sa downloadati o discografie completa a lor dati click aici.Tot acolo o sa gasiti o pagina inestimabila a unui real fan cu multe chestii interesante.
Ma rezum la un best of the movie ce poate va stirni interes la vazut si ascultat.

Enjoy!
P.S.Is curios citi din dj au acasa altceva in afara de Another brick in Wall mixata si remixata...

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. dodoiasi |

    draga Huck, daca o au si pe aceea, tot e bine... :)

     
  2. Querno Leeto |

    Am albumul PULSE în original cu puls! :D

     

Trimiteți un comentariu