Cei 3 F ai vietii de noapte

Written on 09:18 by Constantin Manoliu aka Huck

Nici nu mai imi aduc aminte de cind nu am mai fost treaz duminica la ora 9 cu un cap limpede la cafea si cu atit de mult chef de scris.
Vineri am iesit la distractie la ziua unui bun prieten ce a ales o locatie cunoscuta ca scena de desfasurare a evenimentului.Per ansamblu seara a avut partile ei bune mai ales prilejul de a reintilni cu placere oameni dragi dar a si abundat in sentimente contradictorii determinate de acelasi simt de observatie capatat in decursul atitor ani de stat la butoane.
Am incercat pe cit posibil sa ignor cele vazute sau constatate, insa ieri toata ziua gindurile brute au fost decantate si sublimate in concluzia ce da titlul articolului.
Da, cei 3 F ai vietii de noapte adica FAKE,FADE,FUCKED,incepind de la oameni,atmosfera,muzica si restul ingredientelor.
Oricit as incerca sa ignor,mai ales ca acum chiar nu ar trebui sa imi pese de toate acestea,nu pot sa nu fac remarcile de rigoare, spuse cit se poate de direct chiar daca imi e lehamite de cum intodeauna se rastalmaceste.
FAKE PEOPLE - o sumedenie de oameni falsi mimind de zor distractia, cu miini bagate pina la coate in buzunare, privind absent peste tine cu o bitiiala pretinsa de a fi dans dovedind clar ca sint acolo doar ca sa fie ori ca asa se poarta ori ca nu au unde sa mearga in alta parte.
Nu ii inteleg.De ce mai vii atita vreme cit din modul tau de afisare se intelege clar ca iti displace ori nu te simti in largul tau?
Trairi terne,mimate,in total dezacord cu ceea ce ar fi trebuit sa fie,ceasuri si telefoane vizionate si pipaite la minut,bauturi picurate pe buze cit mai incet de parca ar fi fost vreun sirop de tuse rau la gust,discutii sterpe sa treaca timpul,priviri disperate dupa o solutie de compromis.
FADE MUSIC- o totala lipsa de inspiratie in alegerea dj -ului de main,pe care am avut ocazia sa il cunosc cu multi ani in urma, ce se vrea a fi unul de nisa ,la fel de plat insipid si antipatic ca la prima vedere, mai mult de afterhour dupa mine.
Nu inteleg.
Desi e singura locatie care are curaj sa experimenteze cu nume mari cunoscute ce au dat foarte bine in alte ocazii si ma bucur pentru asta,nu imi pot explica alegerea de vineri.
O fi el bun pentru un anumit segment de fani, dar sincer dupa dezamagirea citita pe chipurile multora cred ca a dat destul de negativ, anulind cumva partile pozitive cistigate cu alte ocazii.
Experimentele de genul asta duc la o neincredere din ce in ce mai mare a publicului, ce sint convins ca de multe ori vine din curiozitate sa vada cine e si ce face, insa dezamagirile repetate nu duc decit la creearea unei stari de anxietate ce fugareste foarte usor.
Nu mai comentez modul in care EL marele dj nu se intreaba de ce doar 7-8 oameni tipa si ridica miinele in fata pupitrului ocupind cu sirg cadrele aparatelor de fotografiat, ce mai apoi sint dovada ca cica uite ce distractie a fost.
Mie unul ,de as fi de talia lui ,mi-ar fi jena sa vad cum 90 la suta din publicul meu are infatisarea descrisa putin mai sus.
FUCKED MOOD - Cam asa as putea descrie atmosfera din viata de noapte.
Iesitul ca sa iesi,bautul ca sa bei, agatatul ca sa agati, muzica doar ca sa fie muzica,vorbitul ca sa vorbesti si multe altele pe care le vede toata lumea dar nu le sactioneaza nici unul.
Toti stiu si vad dar nimeni nu are obiectivitatea de a recunoaste.
Recunoaste careva?
Presimt cumva ca in curind vor mai apare niste X-uri pe harta distractiei in Iasi, dcu toate ca imi doresc sa nu se intimple asta.
Baloanele de sapun desi sint frumoase si aspectuoase au un mare defect.Nu tin mult.
By the way ,am avut ocazia sa studiez mai bine detaliile de decor si pot spune ca am ramas placut impresionat desi totusi o iluminare mai difuza in anumite locuri ar fi de dorit in locul clasicelor si eterne luminarele.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

 1. Anonim |

  Cei trei F ai vietii tale: Frustrare, Foarte mult timp liber de iti permiti sa scrii atata pe blog, o Filosofie de viata demna de nostalgicii perioadei comuniste.

  Cel mai bun prieten al tau...
  Tom Sawyer

   
 2. Huck |

  Ooo da a revenit anonimatul.Dupa cum ma asteptam.Hahahaha.Cum zici tu...

   
 3. gynette |

  You fucking idiot...shut the fuck up... tu domnu anonim alta treaba nu ai????

  Mai scuteste-ne cu impresiile tale de destept... ma tare cult te mai vezi si crezi... tare as vrea sa te cunosc personal si sa te iau la puricat ca sa iti arat cat de demn de mila esti .... te roade invidia si te mananca viermii diaperarii ca numai asa poti fi bagat in seama.... fir-ai tu sa fii....

   
 4. Anonim |

  Pentru domnul Anonim. De ce te ataci atat de tare. Se pare ca a atins o coarda sensibila. Oricum toti stim ca esti un penibil.

   

Trimiteți un comentariu