Emisiunea ``The dj,the music and me`` @Radio BZI

Written on 19:59 by Constantin Manoliu aka Huck


Dupa cum spuneam in ultimul post, de saptamina asta dau startul joi seara de la orele 19 la 22, unei emisiuni cu si despre dj.
Va fi un talk-show cu un dj invitat despre viata de dj,viata de noapte in Iasi, muzica, aparatura si multe alte aspecte implicite , in speranta ca va aduce un aport pozitiv comunitatilor muzicale iesene si va imbunatati organizarea de evenimente locale, va scoate la rampa tinere talente, va sustine activ promovarea muzicii de club si nu numai.
De aceea fiecare invitat are posibilitatea sa isi promoveze stilul abordat cu ajutorul unui mix de o ora ce va fi difuzat joi seara dupa emisiune ,iar in cadrul acesteia poate sa isi difuzeze productii proprii ori piese preferate.
Cei ce doresc sa participe activ la imbunatatirea vietii de noapte ,ma pot contacta pentru a stabili o data de difuzare.
Asa dupa cum am spus voi sprijini pe cei incepatori si cu talent, voi difuza productii proprii a le celor care cocheteaza doar cu compozitia si nu neaparat cu mixatul,voi promova petrecerile de weekend pentru o buna informare si educare a publicului.
Saptamina aceasta il voi avea invitat pe Dj Cornelito , un tinar talentat ce are multe de spus si povestit despre viata din spatele butoanelor.
Asar va invit joi de la 19 sa ne ascultati si sa ne sustineti.
Pe blog aveti link-ul catre pagina de internet a radioului si voi pune si un widget unde sa puteti asculta direct ,daca nu vreti sa faceti citeva click-uri in plus.
Mai avem in pregatire o emisiune interactiva cu ascultatorii ce doresc sa vada cum e sa fii entertainer de radio ,participind pentru o ora ,impreuna cu unul din moderatorii nostri la o emisiune.
Va tin la curent.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Querno Leeto |

    :D

     

Trimiteți un comentariu