Emisiune la radio

Written on 21:30 by Constantin Manoliu aka Huck

In sfirsit pot spune ceva noutati despre activitatea la radio.
Cele 2 saptamini de proba au trecut cu rezultate mai mult sau mai putin notabile.
Cert este ca mai am multe de invatat, de exersat, de experimentat, insa per ansamblu e asa cum credeam.
Intradevar, sa faci live e dificil.
Anticipare, atentie distributiva, reflexe,autocontrol, limbaj educat,dictie buna, gramatica perfecta,capacitate de acumulare rapida a informatiei si de selectare a acesteia,prezenta de spirit, sint citeva din aptitudinile, educate sau stapinite , necesare.
Asadar,dupa cum banuiam, nu sint facut pentru matinale ori stiri, mai degraba pentru programe de dupa amiaza sau seara.
De aceea am preferat sa ma indrept catre emisiunile de week-end , cu mult mai multa muzica si informatii diverse, pe format de relaxare.
Programul va fi:
simbata 10 -12 un mic matinal,urmat de 12 - 14 cu o emisiune denumita Refrene uitate a carui scop este sa readuca in prezent hituri vechi, la libera mea alegere ca ordine si prezentare si duminica un program la fel de deschis catre relaxare.
O sa fie interesant.
Pe de alta parte , propunerea mea de a avea o emisiune specializata despre dj si cu dj a fost aprobata, asa ca asteptati-va sa fiti prezenti cit de curind.
Emisiunea va fi joi seara , de la 6 sau de la 7, pina la 22 si va avea tot timpul un invitat din sectorul vietii de noapte in principal dj locali rezidenti sau nu, insa activi din punct de vedere profesional.
Sper sa reusesc sa abordez toate subiectele interesante si care va sint utile ca sa nu mai spun,sper ca va fi benefica pentru comunitatea locala.
Totodata va voi tine la curent cu petrecerile de week-end cu bune si cu rele, in speranta ca vom obtine impreuna o imbunatatire a ceea ce se intimpla in Iasi ca muzica.
Daca aveti idei despre subiecte ce ar trebui abordate si doriti sa le impartasiti, le primesc cu mare placere si promit sa le abordez.
Asadar, cit de curind, ne discutam la radio.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu