Romania are nevoie de pshihologi

Written on 20:47 by Constantin Manoliu aka Huck

Ca un facut dupa articolul cu testul de dementa(hi,hi)imi sare in ochi si mai mult starea generala a poporului astuia.Cred ca daca l-ar face toti am iesi procentual peste 70 la suta cu probleme phisice.
Cind vedeam prin filme pe vremuri cum se duceau aia de prin alte tari la psiholog nu intelegeam foarte bine rostul cit si natura problemelor pe care le aveau.
Acum insa inteleg.Macar analizindu-ma pe mine si tot reusesc.
E o stare generala de schizofrenie si restul bolilor aferente ceva de speriat.Oriunde te uiti e imposibil sa nu descoperi un simbure cit de mic de comportament deviant.
E suficient sa urmaresti citeva stiri ,si nu neaparat PROTV ce e campion.
Sau emisiunile gen `Test de fidelitate` ori `Fata lui tata.
Au unii oameni o placere sadica de a rezolva probleme public ceva de speriat.Ca sa nu mai zic modalitatea de prezentare.Alooo exista psihologi frate!!!
De aia fac oamenii aia o facultate sa te ajute pe tine mirlete prost sa iti intelegi conditia umana si toate sechelele,fetish-urile ori incapacitatile tale de adaptare.
Ce rezolva o emisiune de asta?Nimic din punctul meu de vedere.Din contra cred ca agraveaza si mai tare problemele existentiale pe care le au unii.Si nu numai.
Induc la rindul lor solutii de rezolvare temporare altora.
Ai vazut-o pe aia care face asi dregea?L-ai vazut pe ala ?Uite cum acum e in centrul atentiei.Atentia cui?A unora care a doua zi or sa rida si or sa faca o mistocareala de prost gust in prostia lor la fel de dementa?
E incredibil.Toata lumea arata cu degetul dar nimeni nu face nimic.
Pe de alta parte asta e Romania de fapt.
Asta e starea mentala a poporului roman, o dementa generalizata pe care o vindem pe post de divertisment la care pun pariu ca nu lipsesc semnitele de bostan si petul de vin.
Si in schimb ne purtam dementa asta in masini de lux, in toale de firma,case inutil de mari, pozitii sociale de fatada avind grija in permanenta sa ridicam coltul covorului unde maturam mizeria zilnica.
Si inca ceva ridicol.
Reclamele.Da frate.Daca stai sa te iei dupa reclame, tara asta e toata numai ambrozie si nectar.Si asta in timpul emisiunilor mentionate.Reclame mai stupide decit ele insasi.Imi arati o mizerie ca apoi sa imi asasinezi creierul cu Coca cola - fabrica de fericire.
Stupid nu?
Ca apoi sa imi dai o emisiune de shopping, ori cum sa imi amenajez casa pe care nu pot sa imi o cumpar, ori multe altele.
Dementa.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

 1. Narayan |

  heh, pai daca tot este nevoie de psihologi, poate ar fi trebuit sa-ti urmez sfatul si sa fac si fac. de psihologie :P
  desi mi-e sa nu tampesc eu la cat de multi idioti intalnesc.

   
 2. Dan Gheorghe |

  poti citi la mine pe blog un material numit "Depresia - criza din sufletul romanilor"

   
 3. Constantin Manoliu aka Huck |

  @Narayan.De timpit nu ai sa te timpesti in mod cert.Da de cistigat bani ai sa cistigi sigur.Si cu certitudinea ca totusi ai ajutat niste oameni.
  @Dan Citisem mai demult articolul dar o sa il recitesc cu placere.

   

Trimiteți un comentariu