Codrul bunelor maniere cap.5

Written on 23:07 by Constantin Manoliu aka Huck

18.Daca ai deja capitalul din familie , apuca-te negresit de cele mai sus mentionate. Nu rata nici o petrecere la care sa nu se vada cit de potential investitor esti, avind grija sa fii imbracat cit mai trendy, afisind nosalant cheile de la cel putin 2 masini ,alaturi de celelalate accesorii.Masculinitatea trebuie bine definita prin afisarea unui aer cit mai snob posibil sa poti raspunde pe masura celorlalti mascarici fatarnici.Asta da bine la vinatoarea de pasarici ,prospaturile avind cea mai mare rata de a cadea rapid la pat.
Invata sa fii cameleon, adapteaza-te cerintelor ,modifica-ti limbajul si comportamentul astfel incit sa pari cavalerul vietii lor.Nu importa daca o sa o ai doar odata, chiar beata, numarul pe panoplie conteaza.Fii galant doar cu cine trebuie, da de baut doar cui crezi ca poti sa il folosesti la ceva, impresioneaza pitzipoancele cu cadouri de firma, telefoane,parfumuri,invitatii la cluburi de marca ori cu ceva cit mai sclipitor de luat ochii.
Cum concurenta e acerba , nu te intrista caci gasesti pina la urma vreo una din provincie ,ce inca nu a prins mersul, ori nu are suficienta dexteritate in a-ti ghici intentiile , sa iti incalzeasca patul mai ales spre dimineata cind zorii sint destul de tulburi.
Daca totusi soarta nu e favorabila, te poti strecura linistit sub acoperirea unei betii crunte singur singurel, fara sa mai evaluezi pagubele unei nopti in care ai dat de baut la toata lumea.
19.E posibil sa intervina o stare de plictiseala si oboseala continua, dar trebuie sa te mobilizezi cit mai mult ca acest lucru sa nu se vada, caci altfel decazi repede din drepturile obtinute cu atita truda. Nereusita consuma multa energie, corpul isi cere drepturile, orgoliul tipa, durerea e acuta,insomniile sint lungi, vocea iti raguseste de tipetele in fata oglinzii, neputinta e greu de indurat.E recomandat in aceste cazuri sa iti iei o mica pauza , schimbind anturajul cu persoane ce te aduleaza din diverse motive, ori a caror pozitie e un pic mai jos decit tine si tu pentru ele esti zeitatea suprema.Sint destule ,ajung pentru toata lumea.Adu-ti aminte cum erai tu cind vroiai sa ajungi in high – life.Gidilaturile zilnice prin complimente dulcege ,chiar daca stii ca sint false, fac bine la ten ,caci iti asigura ore linsitite de somn noaptea.
.Dar ai grija sa nu se prinda prea repede ca de fapt nu esti buricul pamintului.Oricum , perioada de relaxare e benefica pe toate planurile conferindu-ti un ragaz cu rezultate pozitive.
20 .Daca ai avut ghinion sa fii descoperit si nu mai poti indrepta imaginea,resemneaza-te ca ai pierdut,doar viata e o loterie la urma urmei.Asa ca e bine sa schimbi rapid directia catre alte zari, unde o poti lua de la capat .Asta daca mai poti.
Daca mai poti , si orizonturile locale nu sint prea imbucuratoare prin schimbarea orasului , salvarea vine de la o deplasare scurta in strainatate pe diverse motive cum ar fi o vizita unor rude,prieteni ,minivacanta,vreun iubit parasit dar care stii ca inca t e mai vrea in viata lui etc.
Cum cei de acolo nu se prind prea repede de ce iti poate capul,fiind o societate civilizata nu o jungla din flori de plastic, mai ales daca frizezi o imagine de inocenta imaculata, ai toate sansele sa tragi lozul cel mare cu o casatorie rapida din interes, ori un cont gras numai bun de scurs,asta bineinteles dupa ce trebuie sa investesti un pic in munca.Citeva luni acolo de practica in meserii simple dau bine la imagine ,iar celor de acasa le poti spune orice.Prea departe sa fii verificata.
Va urma..

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu