Transmisii live de la Bourbon

Written on 22:06 by Constantin Manoliu aka Huck

Rupt de articolul mai devreme stau acum pe terasa si savurez un rachiu inpreuna cu cealalta placere a mea, uitatul al oameni.Grupuri diverse, insa imi sare in ochi tocmai un echipaj proaspat venit.Doi cu o ea.
Ea imbracat in un costumas alb,cun mers de asa zisa felina, putin rupt din ritm cu jumatate de masura, ei foarte neutri, semn ca e o intilnire oarecum printre primele, daca nu chiar prima.
Ei ,imbracti normal, nimic iesit din comun , bat undeva la 30 de ani ,ea undeva la 22 maxim 23.
Ei, probabil oameni cu mici afaceri, intreprizatori putin ajunsi, ea probabil inca studenta ori proaspat trecuta in cimpul muncii pe undeva ori pe la vreo banca ori pe la vreo firmulita cu care ei colaboreaza.Desi e posibil sa gresesc.Dar sa continuam.
Alegerea mesei la care stau a decurs relativ rapid, far prea multe probleme semn ca nu au nimic de ascuns in vreun coltisor.
Comanda se rezuma rapid la o bere pentru un el, un santal pentru ea semn cap refera sucurile fara acid deci e grijulie cu dieta, celalat la rindul lui tot un suc, probabil conduce masina comuna.
Se porneste un dialog, neutru , vizibil dupa zimbetele de rigoare , de complezenta, se discuta lucruri comune, se admira locatia , ea e incintata de balansoarele de pe terasa.
Am uitat sa spun ca imediat dupa asezarea pe pozitii, tinara isi foloseste ochelarii de soare pe post de bentita pentru a-si regla parul bogat, putin cret, in acelasi timp cu gesturile caracteristice de sint disponibila.Cine stie cunoaste..
Dupa politeturi de rigoare , discutia pare ca avanseaza inspre o negociere,
Oare ce negociere o fi ?
Dupa cum vad, licitatiile s-au facut, acum urmeaza analiza.Pozitiile de lider la masa se schimba cu regularitate intre doi dintre ei, celalalt parind spectator.
Usor apar gesturi timide de apropriere, el acordind mingiieri, oarecum neutre dar cu mesaj.Ea incepe sa ia o pozitie rigida, aparent de aparare ,desi cred ca de fapt o string pantofii cu un toc cam prea mare ,dupa mersul sincopat de la venire.
Discutiile decurg,Ea, vrind sa fie mai politicoasa, mai indreapta intrebari si catre spectator.
Celalalt,isi continua asediul,semn ca pitzi e cucerire proaspata.E clar ca ea e pitzi, dupa, mina rupta din cot,cind isi duce geanta la baie si dupa ocheadele aruncate, completat de intilnirea cu inca doua colege de suferinta pe traseu.
Ei intre timp, discuta aprins , pesemne planuri de retragere a spectatorului cit mai plauzibile, ori poate un menaje a trois.
Intoarcerea nu suna a bine, ea abordind un aer degajee, neinteresata de vreo combinatie chiar daca promite a fi cistigatoare.
Tigara de rigoare isi face aparitia, concomitent cu suflul fumului in o maniera cit mai intelectuala posibila.
Finally ceva se intimpla si se hotaraste debarcarea.Da nu sint sigur a cui…
Dupa neutralitatea plecarii clar toti dorm singuri asta seara….
A transmis live Huck din Bourbon House !
Multumim pentru atentie si va asteptam mine la aceasi ora.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

5 Comments

 1. gynette |

  Daca maine nu transmiti la aceeasi ora... ma supar :P

   
 2. romanita |

  nu e frumos ce faci....sunt clientzi-oaspetzi-musafiri care calca pragul Bourbonului si noi nu ar trebui sa-i judecam! data asta nu sunt de acord cu tine....si btw: asa imi duc si eu geanta!

   
 3. sarpe candid |

  ce-i aia btw ... mana in erectie si geanta agatzata in cui ... haahhaaaah

   
 4. Anonim |

  @Huck pune si tu un webcam si fa broadcast pe net :) sa vedem de acasa care este atmosfera... pentru a ne "inarma" cu ce trebuie atunci cand ajugem la petrecere. :)

   
 5. Anonim |

  @gynette: o sa incerc, numai sa gasesc subiecte..
  @romanitza:nu e frumos dar e sanatos..si in plus e o chestiune particulara.La rindu-mi pot fi si eu analizat de altcineva si descris pe undeva.Plus ca lucrul asta pot sa il fac oriunde as avea posibilitatea de a avea net.Chiar si in parc.Cit despre dusul gentii, ca oricare gest pe unii ii prind pe altii nu...stii doar ca ma seaca oamenii care vor sa para altceva decit sint..drept dovada si sarpecandid e de acord cu mine.
  @anonim:era si asta o varianta cindva in planurile bourbon, dar din experienta altora se pare ca nu e prea bine,multi nu se simt in largul lor cind le faci o poza dar sa mai stie ca pot fi priviti live..

   

Trimiteți un comentariu