Tigara de dupa - impresii de la prima Dj`&Bartenders back to back

Written on 20:43 by Constantin Manoliu aka Huck

Si a fost si prima petrecere de toamna Bourbon House.In contextul unui Iasi mohorit de o vreme mai mult decit depresiva, cu putine cluburi deschise, a fost o petrecere reusita, mai ales ca a demarat putin cam in forta, dar daca o mai tot pigaleam se alegea praful.
Asadar, o multime de dj, destule fete frumoase, muzica buna, shoot-uri girla din partea casei, mult chef de distractie.
La pupitru, am dat startul eu si cu John Dj, o repriza scurta de catarat unul peste altul,urmat de Ralmm in echipaj cu acelasi John, pe care impreuna cu Cornelito i-am pus pe fuga la un moment dat, apoi iar o replica scurta din partea lor, provocati apoi de mine si de Padoo Dj si intr-un final Cornelito in echipaj cu acelasi Padoo.
Un periplu, de echipaje, fiecare cu ideile sale legate de back to back.
De departe , John si Ralmm au demonstrat cit de profesionisti si pasionati sint, completindu-se foarte bine, dupa reactia publicului.
Echipajele mele, cel cu Cornelito si Padoo,au avut fiecare parti bune si rele.
Ideea mea legata de back to back live, a fost mai mult sau mai putin inteleasa,sau insiratia nu a fost in forma ei cea mai buna.Cert e ca am reusit la un moment dat sa facem sa sune in boxe cel putin 3 piese odata, cu rezultate surprinzatoare, chiar daca mixul a mai suferit in ritm volum sau constanta.
Cum am avut ideea de a monta o camera deasupra pupitrului si a difuza imaginile pe plasma, proiectorul nu a vrut sa functioneze, joaca cu butoanele a putut fi vizionata de toti cei din sala, iar dupa numarul de poze facute,clar am atras atentia.
De partea cealalta, pe bar, Foxy cu al ei partener Emi, au muncit de zor la retetele de shoot-uri, alternind cu succes gusturile si taria , astfel incit sa putem rezista pina dimineata.
Si lor si tuturor celor care au participat, le multumesc si ii felicit pentru o petrecere interesanta si reusita.
Si ceva poze.P.S.Orice echipaj de dj care doreste in a demonstra capacitatile, este binevenit si invitat.In fiecare miercuri.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Querno Leeto |

    Întradevar a fost o petrecere foarte reushita, cum nici eu nu ma asteptam! multumim înca o data pentru invitatie, tuturor participantilor, DJs and Bartenders si poftiti în continuare la petreceri sper si mai frumoase !

     

Trimiteți un comentariu