Petrecerea angajatilor

Written on 21:46 by Constantin Manoliu aka Huck

Tot incerc sa fiu cit pot de obiectiv legat de aspectele astea ale vietii de dj, mai ales ca mai tot timpul se rastalmaceste orice fel de comentariu facut in comunitate.
Nu am comentat in nici un fel pe tema acestui stil de petrecere cu gind ca mai toate lucrurile de rau se vor indrepta pe masura ce trece timpul.
Desi e o petrecere copiata nimeni nu a incercat sa o faca macar in modul made in China, adica cit mai aproape de ceea ce a reprezentat ea odata.
Si spun asta in cunostinta de cauza.
Asadar dupa ultima organizare am decis sa nu mai particip ca reprezentant al locatiei mele din motive pe care eu le cred bine intemeiate.
De la bun inceput am staruit, cunoscind starile de fapt din breasla, sa existe un plan de bataie bine pus la punct, cel putin in privinta celor care sint invitati acolo.
Cele mai multe reprosuri pe care am avut `placerea` le aud au fost legate de participarea celor care nu au legatura cu ideea petrecerii.
Caci ideea era sa participe angajatii locatiilor din IASI ce nu se pot intilni in weekend pentru ca toti lucreaza.
Lucru care bineinteles nu s-a respectat, dar am inchis ochii in speranta ca nu se va mai repeta.Boon.
Clar de aici au iesit tot felul de discutii ,pretentii ce nu au facut sa duca decit la o divizare a personalului, cum a fost organizarea separata de catre barmani a unei alte petreceri in aceeasi zi in alta locatie dar adresata numai lor.
Un alt aspect,cel care as putea spune e motivul principal al renuntarii mele, e lipsa respectarii unei ordini si a unui timp alocat desfasurarii fiecarui dj.
Era de asteptat sa existe nemultumiti.
Odata cei care au fost pusi la inceputul programului, ce au avut placerea sa mixeze la doar citiva oameni, ori cei care nu au mai apucat sa puna pentru ca timpul alocat fiecaruia a fost depasit in cele mai multe cazuri.
Personal am considerat ca este gest de impolitete sa ma chemi sa stau sa astept rindul meu si atunci cind se intimpla sa nu apuc sa consum minutele acordate, mai ales ca erau prezenti oameni ce asteptau acea jumatate de ora alocata mie, pe care de fiecare data am incercat sa o fac diferita cu gind sa nu nemultumesc asistenta.
Nu ma pretind vreo vedeta ori vreun ahtiat dupa butoane.
In schimb caut sa imi respect colegii,chiar daca facem parte din categorii opuse de fani ai anumitor genuri muzicale ori altor moduri de a crea atmosfera.
Nu cred ca e destul de greu sa stabilesti o ordine ce de fiecare data poate fi cu totul si cu totul alta astfel incit sa poti multumi pe toata lumea.
Probabil si aceasta petrecere va trece...
Dar ca de obicei asta face subiectul altui articol.
Si acum sa vedem ce foc am dat la putzuri , cum se zice.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

 1. Traian |

  Mai e mult pana...departe!:) Te intreb si eu, la fel cum m-ai intrebat si tu: "Da' ce te asteptai sa gasesti acolo?" Vreun...White Sensation?:))
  Vezi-ti de ale noastre...

   
 2. Bunelu |

  Dupa cum ziceai si tu , petrecerea devine mai banala editie cu editie dar , esti unul dintre cei care dau viata week-endului si petrecerii asteia . Nu stiu in ce masura conteaza parerea mea pentru tine dar cred ca e mai bine daca ne-ai onora cu prezenta la Employee in continuare . App de asta , am inteles ca ai facut treaba buna aseara :D .

   
 3. Huck |

  multumesc de aprecieri.
  De participat o sa mai particip vedem noi cum.
  Aseara nu am fost a fost andrei colegul meu.
  eu am reusit sa imi rup capul la mezzo.

   
 4. Bunelu |

  Am inteles ca au fost cateva intamplari majore in Tz , dar nu am fost acolo si nu vreau sa comentez . App de Employee , uite o poza din Finley , cred ca a trecut o luna de atunci . Fotografia

   

Trimiteți un comentariu