Amanuntul partea 2

Written on 20:22 by Constantin Manoliu aka Huck

Bineinteles am recitit si normal ,stilului meu plus datorita comentariilor atit scrise cit si vorbite incerc sa continui si sa completez tabloul general.
Intradevar,ar mai trebui introduse ceva tipologii sau mai degraba subcategorii la cele mentionate in partea 1.
Afisorii - ii poti denumi si spoturi comerciale,dupa permanentul aer de superioritate cu care isi defileaza ultimile achizitii facute in materie de masini ,haine,femei,beau cele mai deosebite bauturi;inclini sa crezi ca au semnate contracte de publicitate pentru promovarea in cluburi a celor mai prestigioase marci.Nu de multe ori am remarcat adevarate drame mute pe fetele lor cind observa la o alta persoana din club acelasi obiect pe care el sau ea il poarta cu un zimbet pe buze marcat de unicitatea sau detinerea prestigiosului titlu de primul posesor.
Circotasii - vin aproape tot timpul si ii auzi cum diseaca si toaca toate aspectele de ai impresia ca nu o sa mai calce a doua oara,Frustrati,nu scapa nimic furcilor caudine tesute din o educatie haotica de obicei facuta dupa tv si maculatura.
Dandys&Barbies - inzestrati de mama natura,genul ce duc la extrem aspectul fizic,pe care stau ore intregi sa il prepare,ca si cum venitul la club e un concurs de frumusete pentru rolul de Adonis&Afrodita,defileaza in permanenta cu un aer frivol,ca si cum iti face o favoare ca te lasa sa respiri aerul din preajma lor.Cel mai mult ma distreaza cind ii vad rapid dezumflati dupa un refuz cit se poate de direct la avansurile pe care le fac ,bazati ca mirosurile si dimensiunile bine lucrate la sala dau gata pe oricine.
Cetele si cirdurile - prima include grupuri compacte de masculi singuri fara un scop anume,unii tupeisti veniti sa dezbrace din priviri,altii timizi si debusolati ce nu vor sa stea singuri acasa bucurosi ca obtin macar o privire sau un zimbet,toti cu miinile infundate pina la coate in buzunare iar a doua e formata din feministe independente ce se simt puternice impreuna,ce vor sa iti demonstreze ca nu au nevoie de nimic altceva decit de coeziunea grupului ce susosteste tot timpul,dansind care mai de care in felul ei pe ritmuri total diferite de cele care le aud in club si de care sa te fereasca sfintul sa te apropii caci intri intr-o masina de tocat,incit nu mai indraznesti in viata ta sa ii zimbesti darmite sa te mai apropii de o femeie.
E distractiv sa le citesti micile omisiuni in mastile pe care le afiseaza,acele amanunte pe care nu se gindesc sa le ia in calcul atunci cind isi studiaza tinuta de iesit la club,amanunte care intuitiv te duc cu gindul si la ``dezordinea mentala`` despre care scriam mai devreme.
Insa asta face obiectul altui post.Pauza de o tigara.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

 1. Vali |

  Am terminat si eu pauza de cafea :p
  Multa lume ar spune ca ultimul post(partea 1) a fost un esec total. Nimeni nu l-a bagat in seama....s-a trezit un "dinozaur" sa posteze ceva ce nimeni nu intelege sau cei care inteleg refuza sa isi aminteasca.
  Parerea mea? Un succes total....Cei care au inteles au notat(ma bazez pe intrebarile si feed-back-ul de pe mess), cei care stiu si s-au simtit atinsi au incercat sa ignore(nu stiu, nu am vazut.....dom'le ce mai scoate si Huck asta).
  Noi sa fim sanatosi...
  Stii care-i faza la aceste clasificari?
  Le citesc si imi vin in minte nume si nume. Persoane care le vezi weekend de weekend in club. Persoane care au imaginea formata. Dar care daca le iei la bani marunti le dezbraci pana la chiloti si nu gasesti aur pe ei(cum reiese din imaginea formata).
  Pun pariu ca nici la acest post nu vor fi comentarii(doar daca vrea cineva sa imi faca in ciuda :P), dar eu va salut...toti cei ce va simtiti....toti cei ce va simtiti incadrati intr-o categorie. Ma bucur ca nu sunt un carcotas si nu imi face placere sa va zic numele.
  Va salut...un DINOZAUR.

   

Trimiteți un comentariu