Let's talk about how to make music

Written on 09:57 by Constantin Manoliu aka Huck

Sint din ce in ce mai asasinat zilnic de tot felul de advertising-uri la noi piese produse de diversi,ca sa nu mai zic de "vote me at..." ori tot felul de remix contest.
Nu am nimic impotriva lor atita vreme cit ar promova ceva cu adevarat valoros si interesant.
Productia pe banda rulanta,cantitate,nu face altceva decit sa plictiseasca lumea de iti vine lehamite numai cind auzi numele respective.
Pe de alta parte, poti deveni penibil si sufocant prin trimbitarea permanenta a 'succesurilor'.Ii vad pe multi cum, dupa ceva bagat in seama de bizoni, le creste o aroganta alimentata de zor de micii lingai de prin preajma, uitind de unde au plecat, siguri pe ei ca au rupt gura tirgului.Sic transit gloria mundi.
Intradevar , pe undeva, publicitatea repetata pina la absurd da dependenta, se marcheaza pe creier , insa, e buna doar pentru anumite produse, in nici un caz cele muzicale.
Cit despre tot felul de clasamente ,pools si alte smecherii de astea nu pot spune decit ca in Romania sint fix frectie la piciorul de lemn ,deoarece sint facute la repezeala si de multe ori subiective si fara date complete.
A introduce doar anumite categorii ,si in acele categorii numai anumiti participanti denota o lipsa totala de profesionalism si fair-play.
De multe ori mi se spune ca sint un fel de formator de opinie si ca parerea mea conteaza, asa ca imi permit un sfat.
Un sfat video pe care il recomand din toata inima celor interesati intradevar sa faca muzica nu doar o aglomerare de sunete la moda.
"The making of The Dark Side of the Moon" poate fi o lectie perfecta despre cum se face muzica de calitate ,fara virsta, deosebita ,etc.
E un regal de idei, de exprimari,de adevaruri un "must have" in colectia personala a oricui indrageste muzica.
Mai jos aveti o secventa din film sa va stirneasca curiozitatea.

Link de download integral aici.
Subtitrare romana aici.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu