Un ceas binar pentru fiul meu

Written on 09:45 by Constantin Manoliu aka Huck

Nu ma dau in vint dupa concursuri , insa cel de pe site de la VISURAT a stirnit ceva interes ,caci e legat de ceasuri, si dupa cum multi din prietenii mei stiu ca am oarece placere legata de subiect, am hotarit sa ma inscriu la amindoua variantele.
Asadar, TIME24.RO a pus la bataie 2 ceasuri deosebite pentru un articol despre un ceas pe care l-ai face cadou cuiva drag si unul pentru un comentariu facut pe tema ``ce reprezinta pentru voi un ceas de mina si cum apreciezi lucrul acesta .
La comentarii deja am bagat unul lung de o sa se plictiseasca cei de la time24.ro sa citeasca asa ca a ramas de conceput articolul in sine.
O persoana draga e al meu pusti Victor ce are 13 ani impliniti de curind si care cam are probleme cu orele si punctualitatea , un lucru sa zicem relativ normal virstei, caci la ani lui simti ca ai tot timpul din lume iar curgerea e foarte lenta ,astfel incit nu prea pui pret pe a patra dimensiune pentru a te pozitiona corect in spatiu timp.
Mai toate ceasurile facute cadou pina acum nu au rezistat prea mult, ori din plcitiseala ori ba din lipsa de grija in a nu se defecta, nici gind ca macar unul sa ii stirneasca vreo grija sau interes.
Asadar 2 probleme de rezolvat.Punctualitatea si grija pentru obiectul in sine.
Cum e generatie IT, calculatorul si toate cele aferente reprezinta un pol pentru viata de zi cu zi.
In vizita facuta pe times24.ro in cautarea unui model pentru articol am fost imptresionat de acest exemplar THE ONE Binary Kerala Trance Mens KT102B2 ce asa cum spune insasi prezentarea proprie, este un concept inovativ la clasa ceasurilor digitale ce mai mult ca sigur va deveni un `must have` si un creator de tendinte in rindul noii generatii.
Si asa a venit gindul de ai face cadou un astfel de ceas ce ar putea rezolva problemele de mai sus.
Ca orice idee geniala si aici a fost simplu.Cum limbajul binar sta la baza multor aplicatii digitale curente, era de asteptat pe undeva, sa fie folosit si in cest domeniu.
Cele 2 rinduri de leduri colorate pentru ora si minute , marcheaza prin aprindere cifrele din codul binar ce prin adunarea lor iti dau ca rezulta un numar corespondent orei si minutelor din acel moment.
Desi pare greu la inceput, dupa citeva exercitii mintale de cea mai simpla adunare ajungi sa calculezi aproape instantaneu ora si minutele aferente , lucru ce este foarte bun ca antrenament al creierului, mai ales pentru un copil de scoala generala ce prin acest lucru isi rutineaza mult mai simplu elementarele notiuni matematice.
Impachetat in otel inoxidabil si rezistent pina la 3 atmosfere ,cu o bratara metalica solida are toate calitatile necesare de a rezista cu brio modului de folosire tipic copiilor.
Pe de alta parte unicitatea conceptului i se transfera si lui, astfel incit, ii asigura in concurenta specifica virtstei ,un loc fruntas, avind toate sansele sa devina lider in anturaj si chiar un formator de tendinte, mai ales ca gama variata de modele permite oricui sa isi aleaga ceva reprezentativ pentru el, variatiunile pe aceeasi tema nefiind simpliste sau comune si plictisitoare. iar formele de diverse marimi si tipuri geometrice multumesc orice simt artistic.
Cu 2 ani garantie , un cupon de 10 EURO cadou si instructiuni de folosire detailate e o investitie cu succes garantat pentru noua si urmatoarea generatie.
Articol pentru concursul VISURAT.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu