Traiasca curvele !

Written on 10:41 by Constantin Manoliu aka Huck


Inerent , ajungi ca barbat la aceasta concluzie dupa una sau mai multe relationari cu reprezentantele sexului opus, indiferent ca e sotie , logodnica, iubita sau viitoare ocupanta a sufletului tau. Sint mii de cauze care au ca efect acest lucru si nu cred ca are rost sa le insir eu pe toate.
Insa o puteti face voi , anonim in comentarii , un fel de indrumar care poate o sa deschida ochii viitorilor candidati. Candidatelor ma indoiesc , pentru ca ele , vor avea intodeauna o justificare ori explicatie cit se poate de naturala.
Exista indicii comportamentale , care daca le inveti, te pot ajuta sa discerni pozitia pe care o ai in tete-a-tete-ul cu princina.
Unul din ele , pe care eu il consider foarte important este sfidarea. Cind in peisaj apare , chiar si voalat sentimentul ca esti sfidat, trebuie sa iti pui intrebari despre rolul tau in toata combinatia. Si nu ma refer la chestiuni puerile.
Ci la sfidarea inteligentei emotionale si a bunului simt. Doua notiuni care ne definesc comportamental si sint garantia unui caracter solid si bine construit. Cind insa aceste elemente nu exista de partea cealalta , nu te poti astepta ca ele sa fie apreciate si respectate.
Tradus in cuvinte simple : esti luat de prost.
Sa luam un exemplu practic. Se da un el si o ea care se cunosc intr-o imprejurare oarecare. Din acest prim contact se naste dorinta lui de a relationa in viitor cu ea. Se pune problema pe tapet , ea accepta si se merge mai departe.
Timpul trece , diverse situatii , diverse stadii , se cimenteaza ceva. Apar sentimente primare si de o parte si de alta , viitorul pare sa se coloreze. Nu e o relatie ce ataca independenta fiecaruia , insa cere o doza de sinceritate comportamentala. Nu cere de asemeni, justificari spatiu-timp , insa sint impuse de bunul simt al fiecaruia pentru a nu lasa loc de interpretari. Se intimpla si acest lucru. Insa pina la un anumit nivel. Toate bune si frumoase. Dar , aparentele inseala.
Apare o situatie. O situatie cu asteptari. Ea are o zi speciala. Din care , tu consideri ,conform faptelor de mai sus , sa faci parte. Ea stie lucrul asta. Dar , ea nu doreste sa faci parte , indiferent de motivele pe care le are. Logic , ar fi sa ti se spuna verde in fata. Bunul simt ar trebui sa dicteze asta.
Si se intimpla. Sfidarea.
Stie ca astepti un semn. Si primesti un telefon. La care ti se vinde un text. Un text care sa iti domoleasca asteptarea. Un text care sa iti adoarma inteligenta. Normal, pe baza celor intimplate mai sus , ai incredere ca situatiunea expusa e reala . Imi e rau, stau in casa, vai ce mie ciuda ca tocmai azi se intimpla , etc. Bunul tau simt , accepta, nu insista, trece mai departe. Timpul se scurge. Reactiv, la textul vindut, pentru ca iti pasa , suni mai tirziu sa vezi ce se mai intimpla. Primesti reject. Pui pe seama unui fapt minor asta. Stii ca stie ca ai sunat. Mai trece ceva timp. Trimiti un mesaj prin care iti justifici apelul. Nici un semn . Normal te ingrijorezi . Poate s-a agravat ceva, poate e nevoie de o mina de ajutor. Pentru ca iti pasa , pentru ca bunul simt asa iti dicteaza.
Nu se intimpla nimic.
Pina a doua zi . Cind, pirdalnica asta de viata iti developeaza adevarul. Teoretic tu o stiai in casa simtindu-se rau. Practic era in oras. Si nu la farmacie sau vreun doctor.
Punct. Sfidare.
Nu era oare , mai simplu, sa fie sincera si sa nu apeleze la toata mascarada asta de sfidare a bunului simt? De ce sa vinzi asemenea texte ce denota o premeditare in loc sa spui lucrurilor pe nume? De ce sa crezi ca nu ti se va intimpla tie sa fii prinsa ? De ce imi vinzi imaginea unui om de calitate ca mai tirziu sa te dai in vileag in cel mai penibil mod ?
De ce mai iei de prost ?
Binenteles , toate aceste intrebari , daca te vei obosi sa le pui, vor avea un raspuns. Pentru ca ele au intodeauna un raspuns. Pe care tu nu il vei intelege. Pentru ca in continuare te vor lua de prost.
Deschideti ochii , domnilor. Fiti atenti la detalii. Pentru ca , toate puse cap la cap le demonteaza imaginea virginala pe care ne o vind zilnic.
Daca o vezi ca da reject apelurilor care le primeste in timp ce sta de vorba cu tine sau le primeste la ore mici , asteapta-te si tu la unul.
Daca nu raspunde la SMS -urile pe care le primeste in prezenta ta , asteapta-te sa nu iti raspunda nici tie.
Si inca multi de daca.
Care iti vor releva importanta si rolul tau in lantul lor trofic .A se observa ca am evitat a folosi cuvintul femeie .
Pentru ca a denumi femeie un astfel de specimen al sexului opus ar insemna sa folosesc o definitie incorecta ce ar sfida bunul simt. Lucru pe care eu nu pot sa il fac.
Exemple sint multe. Alienarea comportamentala , lipsa unei educatii emotionale si a unor modele corespunzatoare , fac din definitia femeii o utopie.
Astfel ajungi sa apreciezi sinceritatea acelora care practica cea mai veche meserie din lume. Cu ele lucrurile sint simple.Ele vind tu cumperi. Si ceea ce vind e ambalat corespunzator. Pentru ca nu e loc de codoslicuri. Nu isi pot permite sa sfideze.
Traiasca curvele !

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

 1. Anonim |

  ...de multe ori am avut discutii, unele chiar derivand in pasionale aprinderi verbale, pe teme religioase...cel mai des mi se explica faptul ca nu pot crede (sau deveni permeabili sufleteste la niste chestiuni catre care tanjeau in adancul fiintei lor) deoarece au avut de a face cu preoti ce i-au dezamagit...in ciuda acestui fapt, Dumnezeu exista ca si iubirea...viata mi-a dat unele oportunitati pt care nu voi putea niciodata sa multumesc indeajuns...una din ele a fost sa cunosc cel putin un preot care sa imi aduca o lumina nesperata in viata mea...apoi, sa cunosc cel putin o femeie absolut minunata...si sa stiu ca, oricat de mult negru am vedea in jurul nostru, exista si partea frumoasa a lucrurilor...si de aceea, ma dor cuvintele tale...ma dor pt tine...
  ...in rest, ce sa mai spun?...doar ca uneori sunt cam prea multe virgule...la modul propriu...deci, nu mai scrie la "patima", draga huck...asta amk zis-o ca sa vezi ca iti chiar citesc textele...

   
 2. Constantin Manoliu aka Huck |

  @Anonim : Multumesc ca citesti.De scris nu scriu la patima. Ci sanctionez niste comportamente deviante si aberante ce dezumanizeaza.Negru, alb, orice culoare face parte din curcubeul vietii. Ma bucur ca tu ti-ai gasit , o directie , sa spunem prin exemplul din comentariul tau. Mai mult nu pot spune , e complicat pentru mine. Sa zicem ca eu sint mai pamintean.Discutia ramine deschisa.

   

Trimiteți un comentariu