Țigara de după - Dj Contest @Dublin Pub

Written on 09:47 by Constantin Manoliu aka Huck

După cum bine știți aseară s-a desfășurat Dj Contest @Dublin Pub ,un altfel de concurs pentru dj ce a incercat să îmbine spiritul de competiție cu distracția astfel încît per ansamblu să fie o seară interesantă.
Lucru foarte de stimat și important pentru comunitatea locală de dj și cred că merită o continuitate în organizare mai ales că sînt destule locații, ar mai calma din animozități.
Cum meseria aceasta e preponderent masculină, e imposibil să nu iasă și scîntei cîteodată.
Așadar chestiile plus:
Organizare bună, mai ales pupitrul a fost destul de impresionant și bine plasat, cu ceva adăugiri la sound power de la Tricorp și scenă și lumini de la Bazook aka MovingDj's ,cu mulțumiri lui John ce a încercat să împace pe toată lumea învîrtindu-se ca un titirez și cu ceva protocol pentru a unge puțin incheieturile.
Participarea peste așteptări,peste 15 dj înscriși și destui în sală ca spectatori , lucru ce denotă că loc este și pentru alte dăți, atmosferă jovială și fair-play intr-o anumită limită.
Ca minusuri: ceva poate mai bună promovare, ar trebui să se implice mai mult și cei care participă la concurs, ceva mai mulți fani și poate ar trebui un luminist pentru atmosferă pentru că potențial există în locație.
Concluzii personale fără a dori să jignesc pe cineva ci doar să dau o mînă de ajutor celor din branșă:
Lipsă acută de interes despre feedback-ul sălii, alegerea unor piese în totală discordanță cu publicul prezent, multă muzică pusă că era în preferințele personale.
Targetul concursului a fost pînă la urma urmei să faci publicul să danseze chiar dacă ai un timp limitat în care să faci asta, lucru nu prea speculat de cei care au ocazia mai rar să se desfăsoare într-o locație, ori Dublin deja are o categorie de public binecunoscută și stabilă ceea ce facilita alegerea muzicii.
Tehnic , mai e mult de lucru: scăpatul degetelor în gain de la o piesă la alta, nu prea era un volum constant deși exista un monitor destul de bine plasat, ceva călăreli peste limita de bun simț acceptabilă,piese alese la nimereală și alte minore observații.
Din păcate , problemele cu spatele m-au fugărit acasă pe la jumătatea concursului așa că mă opresc aici.
Mulțumiri lui John pentru toate, scuze celor cu care am schimbat doar cîteva vorbe sau deloc(era prea tare volumul la un moment dat) și o să suțin cu plăcere și cu alte ocazii tipul acesta de eveniment care cred eu că, cel puțin celor care au rar ocazia să pună în fața unui public numeros ,le este mai mult decît folositor.
Cred că ,privind fair-play ceea ce a fost, putem organiza mai des așa ceva , atît pentru a arăta ca Iași are o comunitate de dj peste medie cît și pentru a oferi publicului și altceva, poate chiar o modalitate de educare a gusturilor muzicale , măcar ca ofrandă pe altarul muzicii cît și pentru plăcerea de a fi dj.


P.S.
Cum am în derulare un proiect radio nou, aș avea o rugăminte la voi:
Dacă dintre voi cunoașteți o domnișoară ce are abilități pentru meseria de dj dar nu își permite o școală ori posibilitatea de antrenament pentru așa ceva ,să mă puneți în legătură .
Mulțumesc anticipat.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    M-as implica si eu intr-un astfel de proiect desi nu sunt fata :)). Am terminat jurnalism, as vrea sa fac radio si imi place muzica buna. Costi PS. Ceva practica pe la Europa FM. id: constchifan

     
  2. Anonim |

    AM uitat sa spun. Gasim sio fata daca e nevoie :) COsti

     

Trimiteți un comentariu