Motiunea de cenzura a cetateanului roman

Written on 07:33 by Constantin Manoliu aka Huck

Citit la Midnight pe blog.
El a primit , eu am citit si dau mai departe.

Cum spunea si el interesanta idee de protest.

În cadrul Programului ULTIMA SPAGA, Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene!

Is curios cita lume o sa aiba spirit civic sa o faca.
Ca modalitate de protest e geniala si sincer ar trebui gasite mult mai multe din astea.
Bineinteles ca pe cei din aparatul administrativ o sa ii doara fix in cot, desi o participare masiva ar trebui sa ii puna pe ginduri.
Cred ca as fi activ civic mai mult daca s-ar pune mai multe actiuni de genul acesta in practica, actiuni ce mi se par mult mai intepatoare si mai inteligente decit clasica greva cu portavoce si huiduieli.
Chiar vorbeam zilele trecute cu un amic despre o alta idee de protest, asta in cazul daca ar exista posibilitatea de promovare a ei si bineinteles destul spirit civic de a o pune in practica : o zi macar, nu zic o saptamina, nimeni dar absolut nimeni sa nu faca vreo plata in bani.Sa nu circule banii deloc.Sa intre si aparatul de stat in incapacitate de plata cum patim si noi de multe ori.Nu iei salariul la timp , nu poti plati facturi, etc.Dar asta e utopie.
In fine, cui ii place ideea sa dea mai departe!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu