AC/DC - back to the past

Written on 18:16 by Constantin Manoliu aka Huck

Am facut-o si pe asta, chit ca nu mai credeam ca apuc.Printr-o pura intimplare am intrat in posesia unui bilet ce m-a dus in trecut.
Am fost la concertul AC/DC.
2 ore in care am rememorat cei mai frumosi ani din viata.
E incredibil cum din strafunduri , au prins viata amintiri sublime ale unor momente fierbinti , ale unor trairi sufletesti de la cea mai frumoasa virsta.
Zilele de vacanta in care ascultam non -stop muzica, prima intilnire cu albumul Back in black la scoala, serile de weekend cind ascultam in grup si comentam de zor fiecare piesa de a lor, momentele de resstriste cind imi dregeam sufletul amarit cu ei, zecile de vise si inchipuiri la cum ar fi la un concert si multe multe altele.
Desi au imbatrinit, au pastrat mult din acea energie debordanta ce ne incalzea imaginatia si sufletele, demonstrind genialitatea si ca au fost nscuti pentru muzica.
Oameni care au trait prin muzica si au facut pe altii sa traiasca si ei la fel ,niste idoli care te fac sa simti ca esti si tu pe scena , ca tu esti acela care face show-ul.
Desi raportat la alte trupe concertul nu a fost chiar in top ten , a fost sublim.
Au stiut ca intodeauna sa conduca sufletele , sa le dea ambrozie si nectar.
Cel putin solo de chitara desfasurat pe o durata de aproape 8 minute a demonstrat o maiestrie si o legatura spirituala misterioasa cu publicul.
60 de mii de oameni au fost in degetele ce se miscau divin pe corzile chitarii, toti unduindu-se si chiuind dupa note.Ne-a avut pe toti in palma.
That's life.Real life.
Cum a fost o excursie rapida, abia azi dimineata in bataia soarelui realizam prin ce am trecut.
Nelipsitele intimplari si schimbari de situatii au fost si de data asta, cumva parca devine un obicei , parca ar dori sa ma faca sa retin si mai bine momentele.
O asemenea manifestare ar trebui sa fie invatatura multora din mediul artistic, mai ales celor care cred ca daca au facut o piesa doua la care tipa lumea gata sint vedete si numai pot de aere si fite.
In fine, destul cu vorba.
Ceva video-uri ce reflecta doar o farima din ce a fost acolo.
Multumesc AC/DC.
Am simtit o farima de fericire de o valoare inestimabila, am implinit un vis vechi de 25 de ani , de a va vedea si asculta live.
For those about to rock...we salute you!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. zyxell9 |

    Foarte frumos scris. :)

     
  2. SaFieHaos |

    Nice!! Cel mai tare concert! Haos! Bestial!!

     

Trimiteți un comentariu