Bomba de toamna - Kush Club Iasi

Written on 19:22 by Constantin Manoliu aka Huck

Exact cum banuiam, va fi o toamna fierbinte pentru viata de noapte din Iasi, mai ales si datorita sentimentului de prea multa liniste pe care il aveam legat de subiectul asta.
O vara foarte plictisitoare, animata doar de initiativa Skin Summer , salutara intre ofertele clasice, nu te putea duce decit la gindul ca se pregateste ceva.
Sosirea iminenta a valului de stundenti, de la boboci la veterani, e asteptata aproape cu covor rosu, o gura de aer proaspat pentru majoritatea locurilor de distractie.
De atitia ani de cind ma invirt in acest mediu e imposibil sa nu ``mirosi `` eventualele miscari importante pe scena vietii de noapte, astazi avind confirmarea unuia din zvonurile ce circulau de zor in ultima vreme.
Nu intru in detalii pentru ca aici aveti detalii despre Kush Club - bomba de toamna
.
Un spatiu care ani de zile a dus greul la capitolul oferta de distractie prea zacea nefolosit si chiar ma gindeam cine va avea initiativa de al resuscita.
Schimbarile de proprietari de cluburi ,deja cunoscute ,ma duc la gindul unei table de sah unde se poarta un razboi a carui miza e timpul liber si cheful de distractie al iesenilor, cu rezultate si schimbari de situatie surprinzatoare.
E benefic insa ca cei implicati pun la bataie ,mai ales in cazul de sus , idei nonconformiste ajutate de o experienta majora ce va da un gust spicy vietii de noapte.
Cu un Best Club updatat cu sound si dj,un Skye ce sigur pregateste o serie de evenimente majore ca bineinteles si ceilalti actori majori din viata de noapte o sa
avem unde merge.
Pina la urma urmei asta e un lucru bun si nu pot decit sa felicit pe toata lumea si sa le urez succes.
O sa fie o toamna interesanta!!!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

 1. Brutus DJ |

  interesanta stire ... situl ala tot timpul vine cu stiri proaspete in domeniul asta, cred ca e si singurul ... zic eu ca e binevenit un nou club in Iasi

   
 2. milibian |

  Ceea ce au facut "shahistii" din locatie e foarte promitator :D iar in ultima vreme numele de pe flyere devin din ce in ce mai interesante :)


  Good day.

   
 3. verona paula |

  Campion/a!:)

   

Trimiteți un comentariu