The boat that rocked 2009 - a must see movie

Written on 10:09 by Constantin Manoliu aka Huck


Desi sint un maniac al filmelor, rareori imi vine sa recomand cu caldura unul, pentru ca sint convins ca difer la gusturi fata de multa lume.
Insa acesta a reusit sa ma impresioneze atit prin subiectul abordat cit si prin maniera de realizare, altceva decit clasicele hollywoodiene.
Subiectul e legat de un radio pirat din Anglia in anii 60 ,ce a reusit prin o maniera diferita de abordare a muzicii transmise si modului de a face animatie radio sa se faca cel mai ascultat de mai bine de jumatate din populatia Angliei si in acelasi timp cel mai vinat de autoritatile de la acea vreme ce nu agreau ideea de libertate spirituala.
Umor negru,satira, romance, subintelesuri,mesajele dintre rinduri,toate duc la o succesiune sinuoasa a liniei filmului fara sa creeze vreo farima de senzatie de plicitiseala pina la ultimul cadru de generic.
Bineinteles si soundtrack-ul e pe masura, reamintind multora hiturile acelor ani sau determina pe altii sa descopere acele refrene ce induceau ideea de libertate, nume sonore:Hendrix,Cream,The Stones,Bowie,etc.
Nu intru in mai multe detalii ci doar va recomand cu caldura sa il vedeti.
enjoy!!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu