INNA strikes again -I`m Boring!!!!

Written on 15:28 by Constantin Manoliu aka Huck

Sincer , uneori, Youtube e demential in furnizarea de informatii netrunchiate sau gidilite sa para altfel decit realitatea.
Prin amabilitatea utilizatorilor din Ungaria ce o iubesc mai mult sau mai putin pe Inna am descoperit ce s-a intimplat la unul din concertele domnisoarei mai sus specificate si interviul aferent catre un post tv.
Si uite ca INNA strikes again!!
Dupa gafa de la primul interviu, cind a fost luata pe nepregatite cu intrebarile urmeaza a se da in stamba in limba engleza.Cum?
Asa cum nu stie bine limba romana , se pare ca ne da a intelege ca si cu engleza nu sta deloc bine.Cu romana hai sa zic ca mai inteleg ca nu e limba de circulatie internationala, da cu engleza ce ai avut bre?
Vorba aia te duci in turneu afara, ai macar bunul simt si exerseaza, invata ceva texte clasice pe de rost etc,
Insa nu, domnisoara se apuca sa dea explicatii foarte incilcite , ca scuza pentru un concert ratat.

reporter - How are you now?
inna - well, i`m not so good right now is because of this night and last night aaa i`m so tired , BORING and i`m affraid to go outside ...
Restul va las pe voi sa ascultati cu placerea de a remarca si restul avioanelor care decoleaza de pe pista creierului ei de blonda.
Unii or sa ma satirizeze ca ``weeeeiii da si tu dai inna la radio si zici ca iti place o piesa``.
Da dau si eu la radio insa e o piesa ce ea nici macar nu se oboseste sa o promoveze desi linia muzicala e mult mai placuta decit repetitivitatea lui ``Hot`` in celelalte piese ale ei , si in plus are cred singurul pasaj ce demonstreaza ca are cit de cit voce , care , educata , ar putea scoate niste piese de mai mare valoare.
In rest...BORING dupa propria ei afirmtatie.
Gura pacatosului , adevara graieste.
Asa , si in continuare si o filmare de amator de la megaconcertul la care a cintat fortat 2 piese pentru ca organizatorii nu au inteles ca ea e in soc dupa un accident de masina.
Ascultati si interventiile ei de aici ca sint destul de distractive.

Ps.Preluare de la statusul lui Almud(sic!!!)
LATER EDIT . AICI AVETI SI TRADUCEREA PRIN AMABILITATEA LUI NARAYAN cu mii de multumiri.
P.S. SI aici o parere a unui fan inebunit dupa INNA

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

 1. Narayan |

  Dumnezeule, cate greseli are!! Ahhh, innebunesc. De-as putea doar sa i le corectez, ca ma scoate din sarite! "this thing happen' in all life"

   
 2. Querno Leeto |

  very hot :))

   
 3. Anonim |

  ...dar din curiozitate, tu mai Constantine mai, de unde ai invatat sa scrii?
  Daca tot faci un text despre o "una" care are o oarecare cariera in muzica...din care mai face si un banut si mai castiga si o 'simpatie' - dar nu stie sa vorbeasca...corecteaza-ti textul mai baiete, inainte sa il publici.
  'balaura'

   

Trimiteți un comentariu